Noutati

Logitech Harmony Ultimate si Logitech Harmony Smart Control doua telecomenzi universale concepute pentru controlul dispozitivelor de acasa

Harmony Ultimate

Logitech a anuntat marirea gamei de telecomenzi universale prin lansarea modelelor Logitech Harmony Ultimate si Logitech Harmony Smart Control. Ambele dispozitive dispun de Harmony Hub si Harmony Smartphone App ce permit controlul dispozitivelor din comodele sau bibliotecile ce au usile inchise si acces direct la consolele de gaming de la telecomanda universala si smartphone. De asemenea, cu Harmony Hub ai posibilitatea de a programa sistemul de lumini Philips Hue la luminozitatea si culoarea dorite.

Prin Logitech Harmony Ultimate  utilizatorii poat controla sistemul de iluminare din locuinta. Acum poti porni televizorul, rula un film si in functie de genul acestuia, poti ajusta luminile pentru a crea ambianta dorita.

Logitech Harmony Smart Control

Logitech Harmony Ultimate si Logitech Harmony Smart Control sunt compatibile cu peste 225,000 de dispozitive home-entertainment si peste 5000 de branduri. Atat Logitech Harmony Ultimate cat si Logitech Harmony Smart Control includ Harmony Hub, ce utilizeaza tehnologia wireless Bluetooth pentru a porni console de joc precum Sony PS3, Nintendo Wii si Wii U. Harmony Hub controleaza dispozitivele cu infrarosu ce stau in spatele comodelor inchise. Fiecare dintre telecomenzi include Harmony Smartphone App cu care poti transforma smartphone-ul intr-o telecomanda universala.

Apta sa controleze pana la 15 dispozitive, Logitech Harmony Ultimate este o telecomanda cu un ecran color tactil de 2,4 inch ce permite control asupra programelor de televiziune, filmelor si muzicii. Poti programa sistemul de iluminare Philips Hue in functie de activitatile de divertisment, permitandu-ti sa ajustezi lumina din incapere la fel de usor cum schimbi volumul de la televizor. Alte functii exclusive includ feedback cu vibratie astfel incat sa stii ca telecomanda a primit comenzile tactile si butoane programabile pentru apasari lungi si scurte, dubland astfel functiile disponibile.

Logitech Harmony Smart Control si Harmony Smartphone App iti transforma telefonul iOS sau Android intr-o telecomanda universala, oferind control personalizat pentru opt dispozitive din toata casa, cu ajutorul smartphone-ului.

Pret si disponibilitate

Logitech Harmony Ultimate va fi disponibila in Europa din luna mai la un pret recomandat de 279 Euro. Logitech Harmony Smart Control va fi disponibila din luna mai la un pret recomandat de 129 Euro.