Noutati

Samsung introduce trei solutii pentru imprimare mobila

imprimare mobila

Samsung introduce trei solutii pentru imprimare mobila care fac posibila imprimarea de documente direct de pe dispozitivele mobile, cu ajutorul catorva miscari simple. Disponibile pe Samsung GALAXY S4, aceste solutii includ: o aplicatie de imprimare mobila care a fost dezvoltata atat pentru smartphone-uri, cat si pentru tablete, comanda “Print”, o comanda specifica pentru imprimarea mobila care este inclusa in sistemul de operare al smartphone-ului, precum si tehnologia Near Field Communication (NFC), incorporata deja de mai multe modele noi de imprimante Samsung.

“Incepand cu GALAXY Tab in 2010, am continuat simplificarea procesului de imprimare mobila”, a declarat Joosang Eun, Vicepresedinte Senior al Echipei de Vanzari si Marketing din cadrul Diviziei Printing Solutions Business a Samsung Electronics. “De atunci am reusit sa dezvoltam o varietate tot mai mare de solutii care sa permita clientilor nostri sa isi conecteze smartphone-urile si tablete la imprimantele noastre prin intermediul unei retele wireless. Noile noastre solutii de imprimare mobila au continuat sa faca tot mai rapida si usoara activitatea de imprimare, iar acest lucru arata ca ne consolidam in continuare pozitia de lider pe segmentul de imprimare mobila. “

Pe langa tipul de solutii de imprimare disponibile pe GALAXY S4, Samsung a dezvoltat solutii de imprimare mobila si pentru alte modele de smartphone-uri sau dispozitive, precum: GALAXY S II, GALAXY S III, GALAXY Note, GALAXY Note II, impreuna cu o serie de dispozitive Galaxy Tab.

Aplicatia Samsung MobilePrint

Aplicatia Samsung MobilePrint duce imprimarea mobila la un nou nivel. Datorita acesteia, chiar si utilizatorii care nu detin un smartphone sau o tableta Samsung pot isi folosi dispozitivele lor mobile pentru a imprima imagini, e-mail-uri sau pagini web, precum si documente Google Docs, fisiere in format PDF sau documente Microsoft Office. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa descarce aplicatia si sa o instaleze pe dispozitivul pe care il folosesc.

Pe langa acest lucru, aplicatia ofera si o functie de transmisie fax, singura functie de acest gen disponibila in industria telefoanelor mobile. In plus, aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa scaneze imagini cu ajutorul unei imprimante Samsung multifunctionale si sa trimita respectivele documente scanate direct catre un dispozitiv mobil.

Imprimare mobila cu o singura atingere

Imprimarea de pe PC-uri necesita adesea realizarea mai multor proceduri care iau timp, precum: instalarea driver-elor si aplicatiilor de software. Cu ajutorul noilor solutii de imprimare de pe dispozitive mobile lansate de Samsung imprimarea devine foarte simpla si rapida. Singurul pas care trebuie facut acum de utilizatori este sa apese butonul “Print” existent pe ecranul de meniu al unui dispozitiv mobil Samsung.

Datorita functiei de imprimare incorporate, dispozitivele mobile Samsung pot detecta automat o imprimanta Samsung aflata in apropiere si imprima rapid imagini, e-mail-uri, pagini web sau pagini din aplicatiile Samsung, precum SMemo si SNote. De asemenea, prin numai cateva atingeri ale dispozitivului mobil, utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de setari, precum: numarul de copii care trebuie imprimat, tipul de imprimare fata-verso, dimensiunea documentului, orientarea paginii, tipul documentului sau pot selecta setarile de culoare dorite.

Prima imprimanta color cu laser din lume cu tehnologie NFC

Datorita lansarii recente a imprimantelor color cu laser cu tehnologie NFC de la Samsung, consumatorii vor avea posibilitatea de a imprima documente prin simpla apropiere a unui dispozitiv mobil de o imprimanta Samsung. Atunci cand un smartphone activ NFC este plasat in apropierea unei imprimante cu NFC, cele doua dispozitive se vor conecta automat. Imprimarea se poate face fara vreo alta configurare suplimentara. Aceasta solutie sigura si comoda permite utilizatorilor sa imprime fotografii, documente, e-mail-uri si continut web urmand doar cativa pasi simpli si rapizi.