Lansare Sony Xperia
Gadgeturi

Sony a lansat tableta Xperia S in Romania

Lansare Sony Xperia

In cadrul unui eveniment special sub sloganul “locul de joaca al imaginatiei”, Sony a lansat si in Romania tableta Xperia S, anuntata pentru prima data in cadrul targului IFA Berlin 2012.

Tableta Sony Xperia S este echipata cu un procesor quad-core Nvidia Tegra 3, dispune de o mermorie de 1GB RAM cu un spatiu de stocare de 16/32GB extensibila cu card SD si ruleaza sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich 4.0.1. Ecranul tabletei este de de 9,4 inch, avand o rezolutie de 1280×800 pixeli si o camera foto principala de 8MP, cea secundara avand doar un MP, iar greutatea tabletei este de numai 560 grame. Sony se asteapta sa vanda in Romania circa 3.000 de unitati pana la finalul anului, vizand o cota de 20% din piata tabletelor. Tableta Sony Xperia S va fi disponibila cu un pret de pornire de 1.899 de lei pentru varianta Wi-Fi (16GB) si poate ajunge si la 2.400 lei pentru varianta cu 3G urmand sa se comercializeze pe piata locala la sfarsitul lunii octombrie.

Pentru a va face o prima impresie cum arata si cum se misca tableta Sony Xperia S va lasam in compania unui scurt hand on realizat in cadrul evenimentului, urmand sa revenim cu un review video complet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sj3_2m0nlGc[/youtube]