Gadgeturi

Zvonuri despre HTC Titan III aka Zenith

Cand au fost lansate ambele terminale ale producatorului thaiwanez, HTC Titan I si II au facut o impresie buna.
Iar acum asteptarile sunt si mai mari cu HTC Titan III recent aparut intr-un sondaj al celor de la Xbox Live. Terminalul despre care nu avem prea multe detalii, a aparut intr-un sondaj alaturi de alte smartphone-uri prezente deja pe piata, prin care  publicul este intrebat pe o scara de la 1 la 5 cat de incantati ar fi daca ar primi cadou de Craciun unul din terminalele prezente in lista. Lista este compusa din iPhone 5, Motorola Droid RAZR MAXX HD, Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S III si HTC Titan III.

Daca privim un pic in urma vom observa ca se discuta de o tripleta de telefoane HTC cu 3 nume de cod, legate de Windows Phone: Rio, Accord si Zenith. Cum Rio si Accord s-au lansat, ar trebui sa urmeze Zenith care ar putea fi de fapt HTC Titan III. Zvonurile afirma ca HTC Titan III aka Zenith va avea un display Super LCD 2 de 4.7 inch si probabil un procesor Snapdragon S4 dual core, 1 GB RAM si 16 GB memorie interna.

Ramane de vazut daca zvonurile se adeveresc, insa daca se adeveresc primii care vor pune mana pe HTC Titan III, vor fi utilizatorii americani ai operatorului AT&T.