UPP!
Noutati

UPP! media player-ul cu Android de la Philips

UPP!

UPP! este cea mai buna solutie de afisaj informativ smart digital pe care o poti controla cu ajutorul tabletelor si telefoanelor Android

Bucuresti, 12 martie 2013 – Dispozitivul UPP! va revolutiona comunicarea produselor si serviciilor prin intermediul afisajului informativ digital. Proprietarii de buisness-uri de orice fel, de la magazine de retail de electronice pana la restaurante, buisness-uri fashion sau firme din domeniul imobiliar, isi vor putea promova produsele si serviciile intr-un mod captivant, ce ii va impresiona pe potentialii clienti. Acestia vor avea un filtru mai clar al serviciilor si ofertelor, putand interactiona cu continutul afisat pe ecran.

UPP! sau Upgrade Public Signage Player, un media player Android ce cantareste numai 90 de grame, poate fi conectat la display-urile profesionale Philips Public Signage prin HDMI, permitandu-le utilizatorilor sa controleze mesaje, oferte si promotii prin WiFi. Continutul poate fi administrat, organizat si updatat prin prisma smartphone-urilor si tabletelor Android si a altor PC-uri. Utilizatorii profesionali vor putea crea continut individual prin aceasta inovatie plug-and-play, sau sa foloseasca aplicatii personalizate pentru ei si pentru consumatori.

Afisare digitala, Android si cloud

Este foarte usor sa-l folosesti: trebuie doar sa introduci dispozitivul UPP! intr-un display Philips Public Signage, de exemplu un model din seria E, V sau Videowall, cu al sau modul WiFi 802.11n iar continutul, salvat in prealabil intr-un cont cloud, poate fi afisat. Device-ul functioneaza cu ajutorul unui procesor ARM Cortex A8 si a unei memorii de 1 GB de DDR RAM. In plus, acesta utilizeaza un conector HDMI 1080p si accepta toate codecurile video. Cu ajutorul unui USB aditional, TransFlash (MicroSD) si a porturilor Mini USB, administrarea si salvarea continutului local sunt simple. Filmele, mesajele, hartile sau textele sunt transmise catre ecran si sunt reincarcate fie manual sau automat la ore planificate. Datorita ratei de accelerare hardware, chiar si video-urile high-definition, continuturile si aplicatiile dinamice sunt redate fara intreruperi. Multumita lui Android 4.0, aplicatiile din Google Play pot fi descarcate si introduse in prezentari. Accesul de tip root permite intrarea in sistem ca administrator, posibilitatea de a programa sistemul la fiecare dispozitiv in parte sau setarea de permisiuni pentru firewall-uri si aplicatii. Si pentru ca nu este nevoie de media playere scumpe sau PC-uri, UPP! face ca afisajul digital sa fie accesibil si la indemana.

Upgradare cu UPP!

UPP! este conceput sa functioneze cu ecranele Philips Public Signage. Acest dispozitiv plug-and-play full HD ofera numeroase optiuni pentru afisare digitala in aproape orice situatie. Poate fi utilizat sa comunice mesaje de impact, oferte si promotii catre orice tip de audienta. Consumatorii sunt implicati cu ajutorul continutului captivant, putand explora mii de aplicatii Android. UPP! ofera avantaje importante in comparatie cu solutiile conventionale de afisaj digital: tehnologie inteligenta, consum scazut de energie, transfer de date securizat. Mai mult, este usor de folosit pentru cei care utilizeaza un smartphone sau tableta cu sistemul Android. Fiind asa de complex, UPP! nu face compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Philips UPP! se conecteaza la Internet prin WiFi pentru a accesa continutul din cloud, poate naviga pe website-uri, rula filme sau descarca aplicatii. Aditional, continutul poate fi stocat pe un card extern MicroSD si este protejat cu un VPN client. Hardware-ul nu dispune de componente in miscare, asigurand fiabilitate maxima. Desi este un dispozitiv nou, UPP! este o tehnologie indelung testata. Software-ul instalat pe UPP! a fost utilizat cu succes in ultimii doi ani in peste 3000 de locuri din Belgia si Olanda, unde i s-a dovedit fiabiliatea.

Afisaj digital profesional pentru fiecare ocazie

Fiind extrem de flexibil, UPP! se incadreaza in aproape orice mediu, fie in calitate de afisaj digital clasic in retail si companii ce ofera servicii, fie in malluri, restaurante, dealeri auto, cinema-uri si teatre, banci, chiar si stadioane sportive. UPP! este de asemenea un instrument folositor pentru industria fashion, putand crea platforme pentru designeri si magazine care sa prezinte ultimele colectii, sau in vanzari, unde sa fie evidentiate atuurile produselor in timp ce prezentarile ruleaza.

Dispozitivul UPP! este vandut ca parte a unui bundle (impreuna cu un display profesionist Philips) iar costul estimat al acestuia este de 300 Euro.

Pentru mai multe informatii:
www.appituppsolutions.com
www.philips.com/publicsignagesolutions