Satellite U940
Noutati

Toshiba adauga noul Satellite U940, elegant, subtire si usor, gamei sale de Ultrabookuri

Satellite U940

Laptopul de 35,6 cm (14,0’’) Satellite U940 dispune de capacitati grafice dedicate, pentru o experienta vizuala excelenta, atat la birou, cat si acasa

Toshiba Europe GmbH prezinta Satellite U940, noul membru al gamei de UltrabookTM-uri. Noul model argintiu, elegant, este o buna alegere pentru cei aflați in cautarea portabilitatii unui Ultrabook puternic, dar care pretuiesc un ecran cu o diagonala de 35,6 cm (14,0”). Ultraperformantul Satellite U940 dispune de procesorul si grafica cele mai recente pentru Ultrabook-uriTM. Va fi disponibil in Europa, in 2012, in trimestrul al patrulea.

Uzabilitate si putere, oriunde

Avind la dispozitie un procesor din cea de-a treia generatie Intel® pentru Ultrabook-uriTM si procesare grafica dedicata, Satellite U940 ofera o experienta multimedia HD desavarsita pe ecranul de 35,6 cm (14,0”). De asemenea, permite rularea jocurilor care necesita performante grafice, dar si aplicatii avansate pentru birou. In carcasa subtire sunt integrate boxe stereo SRS Premium Sound 3D™ pentru un sunet bogat. Noul Toshiba UltrabookTM vine cu un SSD rapid, silentios si rezistent la socuri, cu capacitate de pana la 256 GB sau cu HDD cu capacitate de stocare pana la 1 TB, sprijinit de un SSD de 32 GB 32GB pentru timpi de raspuns foarte mici.

Porturi si interfete suficiente

Desi are o grosime de doar 20,9 mm, Satellite U940 dispune de mai multe porturi si interfete integrate; printre acestea, HDMI®, Ethernet LAN si doua porturi USB 3.0. Unul dintre porturile USB 3.0 beneficiaza de suport Sleep-and-Charge, ceea ce face mai usoara incarcarea smartphone-urilor sau MP3 playerelor in timp ce laptopul este inchis. Conectivitatea wireless de inalta viteza include WLAN, Bluetooth® si Intel® Wireless Display, pentru a nu lasa nici o nevoie neacoperita.

Elegant si subtire

Tehnologia Satellite U940 este protejata de o carcasa argintie eleganta, lucioasa finisata cu un mix de texturi. Greutatea standard a laptopurilor Satellite U940 este de 1,7 kg, dar depinde de configuratie.