Serioux W971
Noutati

Serioux SW 971TAB prima tableta romaneasca cu Windows 8

Serioux SW 971TAB

Serioux SW 971TAB dispune de ecran multi-touch cu tehnologie IPS de 9,7 inch, memorie SSD, camera video frontala
• NOD estimeaza vanzari de 45.000 de tablete Serioux pana la finalul anului

Bucuresti, 12 Martie 2013 – Network One Distribution (NOD – cunoscuta anterior cu denumirea Asesoft Distribution), lider pe piata romaneasca de distributie a produselor electro-IT, lanseaza prima tableta romaneasca cu sistem de operare Windows 8, Serioux SW 971TAB.

Echipata cu sistemul de operare Windows 8, noua tableta Serioux SW 971TAB ofera functionalitatea completa a sistemului de operare intr-o varianta portabila. Astfel, tableta poate fi utilizata atat de consumatorii individuali, care au nevoie de functionalitati ca browsing, vizionare de filme sau fotografii, cat si de clientii corporate care au nevoie de compatibilitate integrala a sistemului de operare Windows 8 pe un dispozitiv portabil.

„Tabletele Serioux reprezinta una dintre categoriile de focus pentru Network One Distribution. Dupa lansarea acestei categorii de produse, in ultimul trimestru al anului trecut, am inregistrat vanzari de 15.000 unitati, iar pentru anul in curs estimam o cota de piata de 20% si o gama completa de modele. Un pas spre diversificarea gamei este lansarea, in colaborare cu Microsoft Romania, a primei tablete romanesti cu sistem de operare Windows 8, care asigura portabilitate si compatibilitate integrala cu PC-ul”, declara Razvan Ziemba, Director General Network One Distribution.

Tableta Serioux SW 971TAB este echipata cu procesor Intel Atom Dual-Core N2600 cu o frecventa de 1,6 GHz, care permite rularea cursiva a sistemului de operare si o experienta intuitiva de utilizare. Ecranul multi-touch, cu tehnologie IPS, are o diagonala de 9,7 inch si o rezolutie de 1024 x 768 pixeli, optima pentru urmarirea filmelor sau vizionarea fotografiilor

direct din cardul micro-SD atasat. Tableta integreaza o memorie de tip SSD de 32 GB. Pentru video-conferinte, Serioux SW 971TAB dispune de o camera foto-video frontala de 1,3 MP.

Serioux este un brand romanesc de top pentru produse IT, ce se adreseaza consumatorilor individuali. Create pentru a inova stilul de viata al utilizatorului, produsele Serioux sunt rezultatul optim dintre calitate, design atractiv si functionalitati avansate, fie ca vorbim de tablete, eBook-uri, sisteme de navigatie, rame foto digitale, media playere, periferice pentru PC-uri si pentru gaming, sisteme audio, camere web, console jocuri si reprezinta solutia eficienta pentru tehnologia de care end-userul are nevoie in viata de zi cu zi.

Experienta Windows 8 pe tableta

Windows 8 elimina barierele dintre PC-uri si tablete; este un sistem de operare reimaginat, de la chipset si pana la experienta de utilizator, perfect adaptat dispozitivelor touch.

Cu Windows 8, scenariile de productivitate si experientele de entertainment sunt unificate fara compromis pe acelasi device, inclusiv pe tablete. Sistemul este adaptat cerintelor actuale ale utilizatorilor si ofera numeroase posibilitati de personalizare, de la Start Screen pana la aplicatiile preferate.

Tudor Galos, Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania: „La Microsoft, colaboram strans cu partenerii nostri pentru a face disponibile utilizatorilor romani de tehnologie o varietate de device-uri, de la tablete la modele Ultrabook si All-in-One. Recent am anuntat ca 1.800 de sisteme sunt certificate pentru Windows 8 si Windows RT la nivel global, iar acum suntem mandri sa avem prima tableta romaneasca cu Windows 8. Aspectul local este foarte important pentru noi, la Microsoft Romania. In paralel, lucram cu dezvoltatorii software locali pentru a imbogati Windows Store cu aplicatii romanesti relevante, prin intermediul carora utilizatorii romani au acces la continutul si experientele preferate. Din cele 40.000 de aplicatii din Windows Store, peste 100 sunt create de dezvoltatori romani si cu siguranta ca nu ne vom opri aici.”

Despre Network One Distribution

Network One Distribution (NOD – cunoscuta anterior cu denumirea Asesoft Distribution), companie detinuta integral de Iulian Stanciu, este liderul pietei de distributie electro-IT din Romania, cu afaceri de 210 milioane EUR in 2012, in crestere cu 5% fata de anul anterior. In prezent, compania desfasoara operatiuni pe pietele din Romania si Moldova, are o baza de clienti formata din peste 2.000 revanzatori si este furnizor important al retelelor de retail locale.
Network One Distribution are in portofoliu o gama de produse completa, reprezentand furnizori de top ai industriei electro-IT: Allied Telesys, AMD, APC, Asrock, Asus, Barkan, Belkin, Benq, BitDefender, Canon, CoolerMaster, Dell, Delux, D-Link, Elixir, Epson, Garmin, Genius, Gigabyte, HEINNER, Horizon, HP, HTC, Kaspersky, Kingston, Kingmax, Lenovo, Lexmark, LG, Maxell, Microsoft, Mio, MSI, Palit, Philips, PNY, Samsung, Sapphire, Schneider Electric, Seagate, Serioux, Sony, Sony PlayStation, Spire, Techus, Thrustmaster, TP-Link, V-Mark, Verbatim, Xerox, Western Digital, Zelmer