Samsung Galaxy S4
Gadgeturi,  Stiri

Samsung Galaxy S4 – o noua imagine oficiala postata pe twitter

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 a aparut pe internet cu prima imagine oficiala! Daca ieri deja circulau pe internet imagini cu noul Samsung Galaxy S4, astazi oficialii de la Samsung au postat pe twitter o fotografie in care se vede doar o parte din partea frontala a telefonului, restul fiind acoperita de o umbra. Sa fie o tentativa de teasing pentru Samsung Galaxy S4?

Samsung S4

Tot pe twitter Samsung a facut referire la campania de marketing “Unpacked” care a fost promovata printr-un poster si un video in care ne tachineaza cu o cutie pe care scrie Unpacked in care se afla Samsung Galaxy S4.

[youtube width=”560″ height=”315″]https://www.youtube.com/watch?v=dIEfNaNCkKM[/youtube]

Ceea ce se stie despre Samsung Galaxy S4 pana in prezent sunt cateva detalii: va avea un ecran de 5-inch Super AMOLED cu rezolutie 1080p, un processor quad-core de 1.8GHz, 2GB RAM, camera foto de 13MP si va rula Android 4.2.1 (Jelly Bean). Daca specificatiile se confirma, Samsung Galaxy S4 nu va avea un processor cu 8 nuclee cum se zvonea pana acum ci un quad-core cu o frecventa un pic mai mare decat cea de la Samsung Galaxy Note 2.

Conform unui alt zvon Samsung Galaxy S4 va avea o noua functie numita “Smart Scroll” care face cititul mai usor fara a mai folosi mainile pentru a face scroll.

Au mai ramas 2 zile pana la evenimentul de lansare din New York unde Samsung va prezenta Samsung Galaxy S4.

Si asa cum ne indeamna Samsung in filmul de mai sus, v-ati pregatit portofele pentru noul Samsung Galaxy S4?

Cu ce credeti ca o sa vina nou Samsung Galaxy S4 ? Asteptam comentarile voastre!