Book Of Spells
Noutati

MAGIA DIN HARRY POTTER PRINDE VIATA PE PLAYSTATION 3 PRIN WONDERBOOK SI BOOK OF SPELLS

Book Of Spells

Wonderbook revolutioneaza lumea povestilor prin combinarea tehnologiilor de realitate augmentata si PlayStationMove

Sony Computer Entertainment Inc. a lansat Wonderbook, un nou accesoriu pentru PlayStation 3 care revolutioneaza felul in care copii interactioneaza cu povestile. O platforma interactiva si un instrument al imaginatiei, Wonderbook furnizeaza continut exclusiv posesorilor de Playstation 3 sub forma povestilor interactive , unde jucatorul se afla in centrul actiunii. Prin utilizarea realitatii augmentate, prin intermediul PlayStation Eye, lumea din jur este complet schimbata, devenind taramul misterului si al descoperirii.

Book of Spells, dezvoltat de SCE London Studio in colaborare cu J.K.Rowling este primul titlu care utilizeaza in premiera inovatoarea tehnologie Wonderbook, un concept care transforma lumea din jurul tau, prin imbinarea tehnologiei PlayStation Move cu realitatea augmentata. Acest prim rezultat al parteneriatul dintre Sony si Pottermore, pagina web free-to-use al J.K Rowling, construieste o experienta online unica in jurul cartilor Harry Potter.

Bazandu-se pe o poveste originala izvorata din calimara lui J.K.Rowling, Book of Spells prinde viata pe masura ce este parcurs, oferind posibilitatea de a face vraji prin transformarea in bagheta magica a controller-ului PlayStationMove. Ideal atat pentru copii, cat si pentru familii, jocul reprezinta o calatoria plina de aventuri al unui tanar ucenic vrajitor in universul cartilor Harry Potter.

“Wonderbook: Book of Spells este cea mai buna metoda prin care un “incuiat” poate interactiona cu o carte de vraji”, a declarat celebra autoare, J.K. Rownling. “A fost deosebit de distractiv sa lucrez cu Sony, sa aducem la viata cele mai cunoscute vraji si sa prezentam istoria lor. Acest dispozitiv interactiv reprezinta o experienta nemaiintalnita.”

“Parteneriatul dintre J.K.Rowling si Sony, Sony Computer Entertainment in special, este unul de care eu personal sunt foarte mandru”, a declarat Andrew House, Presedinte si Group CEO al SCE. „Am reusit sa combinam unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria divertismentului cu cea mai iubita serie de carti pentru copii din istorie. Suntem convinsi ca Wonderbook: Book of Spells va revolutiona modalitatea prin care se transmit povestile si suntem mandri ca tehnologiile Playstation pot face ca universul Harry Potter mai interactiv, in modalitati extrem de interesante.”

Book of Spells este prezentata ca fiind scrisa de Miranda Goshawk in urma cu 200 de ani si ascunsa in sectorul cu acces restrictionat al librariei din Hogwarts. Este o carte adresata ucenicilor vrajitori, care ii va insoti in calatoria pe care trebuie sa o parcurga pentru a insusi arta magiei.

Book of Spells reprezinta un mediu sigur in care poti descoperi, invata si pune in practica vrajile deja familiare, precum Incendio, Wingardium Leviosa sau Expelliarmus. In acelasi timp, poti descoperi comentarii si detalii mazgalite pe marginile cartii de fosti elevi ai scolii Hogwarts. Pe langa diferitele observatii comice despre vrajile incluse, J.K.Rowling prezinta si enigme care te vor calauzi prin intreaga experienta, oferind informatii secrete esentiale pentru succesul unui vrajitor sau al unei vrajitoare. Cititorii sunt invitati sa calatoreasca prin intreaga carte si sa desluseasca misterul fiecarui sfarsit de capitol, rasplatindu-i pe cei care se pricep cu adevarat la arta vrajitoriei.

Wonderbook va aduce la viata sute de povesti prin intermediul unei singure carti fizice, care se va imbogati in timp cu noi aventuri si experiente gata de explorat. Misterul si dorinta de cunoastere vor prinde viata in cadrul acestor povesti, oferind posibilitatea de a trai aventura direct in camera ta.

Pentru mai multe informatii despre joc, imagini sau fisiere video vizitati pagina web www.playstation.com. Pentru informatii media vizitati pagina www.scee-press.com.