Gadgeturi

Martie anunta o Primavara High-Tech

QuickMobile_Primavara High-Tech
QuickMobile lanseaza campania “Primavara High-Tech”, atat in magazinele fizice, cat si in cele online, in perioada 1-31 martie 2016.Campania “Primavara High-Tech” se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa le daruiasca femeilor dragi din viata lor un altfel de martisor – high-tech, original, util, care sa le faca primavara mai placuta.

Pe toata durata lunii martie, magazinul online QuickMobile.ro va pune la dispozitia utilizatorilor 6 link-uri speciale cu produse exclusiv pentru femei, grupate pe categorii.

Astfel, domnii vor putea alege dintre martisoare sub 500 de lei, martisoare peste 500 de lei, telefoane, gadget-uri, accesorii si smartwatch-uri. In plus, in fiecare weekend aceste produse vor putea fi achizitionate cu diverse reduceri de pret.
In magazinele fizice ale QuickMobile, campania ”Primavara High-Tech” va presupune o promotie speciala: la oricare al doilea produs cumparat din categoria Accesorii, clientii vor beneficia de un discount de 30%, oferta aplicandu-se produsului cu pretul cel mai mic. Spre exemplu, un cadou potrivit in aceasta luna ar putea fi un Apple Watch si o folie de protectie sau un smartphone plus o husa fashion.

”Dupa februarie, cand sarbatorim Valentine’s Day si Dragobete, in martie vine iarasi randul oferirii de cadouri, de aceasta data in special din partea barbatilor. Prin aceasta campanie, dorim sa reducem la minim procesul achizitionarii martisoarelor potrivite, punandu-le la dispozitie domnilor o oferta personalizata, care include produse high-tech dedicate unei primaveri in tendinte”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.