Gadgeturi

Huawei Ascend Mate – smartphone-ul cu cel mai mare ecran de la MWC 2013

Pe langa nou lansatul Huawei Ascend P2, Huawei a adus la MWC 2013 si smartphone-urile Huawei Ascend D2 si Huawei Ascend Mate care au fost prezentate si la CES 2013.

Huawei Ascend Mate are un ecran 6.1-inch IPS HD, care functioneaza la o rezolutie de 1280 x 720 si are o densitate a pixelilor de 241 PPI.

Ecranul tactil de 6.1-inch raspunde si la cele mai mici presiuni indiferent ca porti o manusa din piele groasa datorita tehnologiei Magic Touch. Sistemul de operare este Android 4.1, iar ca specificatii Huawei Ascend Mate vine cu un procesor quad-core Hi-Silicon dezvoltat de Huawei, memoria interna este de 8GB care poate fi extinsa prin slotul MicroSD pana la 64 GB, o camera principala de 8 MP, una secundara este de 1 MP si o baterie foarte mare de 4050 mAh.

Huawei a investit in cercetare dezvoltand proprile procesoare, dar si tehnologiile QPC si ADRX care imbunatatesc durata de viata bateriei cu pana la 2 zile. O solutie buna pentru problema bateriei care se descarca foarte repede la majoritatea smartphone-urilor.

Huawei Ascend Mate va fi disponibil in Romania la jumatate lui 2013. Deocamdata pretul nu este cunoscut. In continuare va invitam sa urmariti un scurt video facut de New Edition News de la MWC 2013.

Galerie Huwaei Ascend Mate:

[youtube width=”560″ height=”315″]https://www.youtube.com/watch?v=45D-KIWVhpk[/youtube]