Noutati

Noua versiune imbunatatita a LG Optimus G, ajunge in Europa

LG Optimus G

LG OPTIMUS G va captiva consumatorii din Europa cu un sistem de operare upgradat si functii aditionale pe interfata de utilizare

Bucuresti, 22 februarie 2013 — LG Electronics lanseaza in aceasta luna in Europa cel mai performant smartphone al companiei, LG Optimus G, care incorporeaza functii imbunatatite fata de modelul deja lansat pe anumite piete, in ultimul trimestru al anului 2012. Mult asteptatul smartphone LG va fi lansat in Europa ajungand in aceasta luna in Suedia, urmand lansarea si pe alte piete europene, precum Franta, Germania si Italia. In Romania, LG Optimus G va ajunge la sfarsitul lunii martie, fiind disponibil in reteaua Orange.

“De la succesul inregistrat prin lansarea initiala a Optimus G, LG a continuat sa aduca imbunatatiri acestui model de smartphone pentru a oferi utilizatorilor mai multa valoare si confort in utilizare,” a afirmat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “Suntem bucurosi sa oferim consumatorilor din Europa noul model imbunatatit Optimus G, cel mai puternic smartphone al nostru cu procesor Quad-Core optimizat pentru retelele LG LTE.”

Versiunea Optimus G lansata in Europa va include cel mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean 4.1.2, pentru a oferi utilizatorilor o experienta superioara de utilizare. Display-ul LG excelent Plus IPS True HD alaturi de tehnologia Zerogap Touch vor fi lansate in Europa prin Optimus G. LG a incorporat noua tehnologie Zerogap Touch in display-ul Plus IPS True HD pentru a oferi cea mai clara vizionare, in culori vii, precum si cea mai buna experienta tactila disponibila in prezent pe un model de smartphone. In plus, LG Optimus G ofera cele mai naturale si clare culori pe display-ul IPS 1280 x 768 de 4.7 inci, protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi, Gorilla® Glass 2.

Interfata de utilizare de pe versiunea initiala a LG Optimus G a fost foarte bine primita de consumatori, iar noile functiile imbunatatite vor atrage si mai multe aprecieri. Aceste noi functii sunt:

QSlide: Cu upgrade 2013, functia Qslide permite utilizatorilor sa utilizeze mai multe aplicatii in acelasi timp, ca straturi transparente pe ecran, fata de ferestrele pozitionate alaturat. Dimensiunea, pozitionarea si transparenta ecranului Qslide pot fi ajustate dupa preferinta fiecarui utilizator. Prin adaugarea unui video player, QSlide functioneaza fara probleme cu browser-ul, aplicatiile memo, calendar si calculator incorporate

Safety Care: Functia SafetyCare ofera asisteta reala prin trimiterea informatiilor legate de localizare catre persoanele special desemnate de catre utilizatori, prin trimiterea de mesaje text, in anumite situatii precum apelarea serviciilor de urgenta, cand telefonul nu este utilizat pe o perioada lunga de timp si cand utilizatorul a incheiat o convorbire cu un anumit contact.

Privacy Keeper: Functia Privacy Keeper permite utilizatorilor sa ascunda informatiile unei persoane care le apeleaza, precum numele, numarul si fotografia. Informatiile persoanei care apeleaza pot fi vizualizate glisand iconita de pe ecran.

Alte functii precum Google Now, Filmstrip View si Expandable Notification vor fi de asemenea incorporate pe noua versiune Optimus G. Functia Google Now ofera informatii personalizate in timp real, oricand e nevoie. Filmstrip View permite un mod mult mai simplu de a viziona si sterge imagini, iar Expandable Notification permite utilizatorilor sa afiseze mai multe notificari in acelalsi timp si sa vizioneze anumit continut direct in sectiunea de notificari.