Noutati

Sistemele Toshiba Satellite U840W si Satellite U920t au castigat prestigiosul premiu iF Product Design

Toshiba Satellite U840W

Sistemele Toshiba UltrabookTM au fost premiate de juriul international al iF, gratie design-ului inovator si functionalitatii extinse.

Neuss, Germania, 22 februarie 2013 – Astazi, Toshiba Europe GmbH anunta castigarea de catre sistemele UltrabookTM Satellite U840W si Satellite U920t a prestigiosului premiu de design iF1, in cadrul unei ceremonii organizate in BMW Welt in Munchen, Germania. Juriul international a evaluat 3011 produse, luand in considerare criterii precum: calitatea design-ului, atentia la detalii, materialele folosite, gradul de inovatie, impactul asupra mediului inconjurator, functionalitate si ergonomie.

Toshiba Satellite U840W

Satellite U840W: primul notebook dedicat vizionarii de filme

Avand o grosime de doar 20,8 mm si o greutate de 1,57 kg, Satellite U840W are un design de ultima generatie ce este completat de o tastatura frameless iluminata. Satellite U840W este primul notebook din lume ce foloseste un ecran Trubrite® de 14,4”, format 21:9. Experienta cinematografica este imbunatatita de prezenta unui set de difuzoare Harman Kardon® si a tehnologiei SRS Premium Sound 3D™. Satellite U840W are un design unic si ofera utilizatorilor o experienta multimedia deosebita.

Toshiba Satellite U920t

Satellite U920t: Stabilim noi standarde

Satellite U920t este un Ultrabook Slider de ultima generatie. In doar cateva secunde, dintr-un Ultrabook cu o grosime de 19,9 mm si o greutate de 1,52 kg sistemul se transforma intr-un Tablet PC cu o grosime de 31,8 cm. Carcasa este realizata din magneziu, iar peste palrest si pe spatele dispozitivului este plasat un cauciuc texturat care ofera utilizatorilor o senzatie placuta la atingere. Design-ul este completat de o tastatura frameless iluminata.

Toshiba Satellite U920t