Noutati

GALAXY Note 8.0 – o noua era a portabilitatii si productivitatii de zi cu zi

GALAXY Note 8.0

Seul, Coreea, 24 februarie 2013 – Samsung Electronics Co, Ltd, lider mondial in media digitala si in tehnologia digitala convergenta, a anuntat astazi lansarea in premiera mondiala a unei tablete de 8 inci, GALAXY Note 8.0. Incepe astfel o noua era a tehnologiei inteligente Note, gata sa improspateze segmentul tabletelor de dimensiuni medii, ale carei baze au fost puse de Samsung in 2010. Oferind o performanta multimedia de neegalat cu ajutorul unui ecran compact, care poate fi tinut intr-o singura mana, GALAXY Note 8.0 detine puterea si tehnologia avansata necesare evolutiei experientei de folosire a tabletelor. In acelasi timp, asigura utilizatorilor un nou nivel de eficienta multi-tasking. Sistemul S Pen inteligent imbina cele mai recente inovatii cu usurinta folosirii unui stilou pe hartie, pentru a crea o experienta mobila sofisticata ce va imbunatati stilul de viata al utilizatorilor activi.

GALAXY Note 8.0

„In 2010, lansarea primului Samsung GALAXY Tab cu ecran de 7 inci a deschis un nou capitol in industria mobilitatii. Acum, cu aproape trei ani mai tarziu, Samsung continua sa dezvolte sectorul care indeplineste cerintele vietii moderne”, a declarat JK Shin, presedintele diviziei IT & Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics. „GALAXY Note 8.0 improspateaza aceasta categorie, realizand fuziunea perfecta intre portabilitate si productivitate, rezultatul fiind o solutie de pionierat care imbunatateste si imbogateste vietile noastre de zi cu zi, fie la locul de munca fie in timpul liber”, a adaugat Shin.

In centrul solutiilor inovatoare ale GALAXY Note 8.0 stau functii benefice, inclusiv optiuni multi-window pentru impartirea ecranului portabil de 8 inci, acces la un numar de aplicatii live, dar si o noua generatie S Pen inteligent. Note 8.0 ofera acces la o suita de sabloane S Note si instrumente pentru crearea, editarea, gestionarea si partajarea documentelor de zi cu zi, iar tehnologia „reading mode” a Samsung va permite utilizatorilor sa se bucure de carti electronice la rezolutie optimizata, dar si de apeluri video si de voce*. In plus, numeroase servicii noi si de continut sunt deja instalate pentru utilizatori fara niciun cost suplimentar, incluzand, pentru prima data pe tableta Samsung GALAXY, aplicatiile Flipboard si Awesome Note.

GALAXY Note 8.0

Un jurnal inteligent pentru o viata activa

Subtire si suficient de compacta pentru a deveni insotitorul perfect pentru o viata activa, GALAXY Note 8.0 aduce performante si functionalitati deosebite pentru a veni chiar si in sprijinul celor mai exigenti utilizatori. Conceput pentru a stoca si gestiona datele personale si profesionale in mod eficient, dispozitivul ofera utilizatorilor instrumentul de organizare perfect. Template-urile Practical S Note si aplicatia S Planner ofera ajutor pentru gestionarea sarcinilor de zi cu zi, inclusiv a notitelor din intalniri, listelor de sarcini si chiar a textelor introduse in jurnalul personal. Tot continutul poate fi introdus si actualizat pana la cele mai mici detalii datorita evolutiei Samsung S Pen. Posibiltatea de conversie Handwriting-to-Text ofera precizie sporita, iar instrumentele avansate de productivitate care pot recunoaste formule si forme sunt acum disponibile la simpla apasare a S Pen-ului.

Continut nou si servicii

GALAXY Note 8.0 este prevazut cu continut pre-instalat, precum serviciul Chat-On, ce ofera mesagerie instant si chat in grup in formate multiple – imagini, video, voce, contacte – pentru o comunicare simpla, placuta. Awesome Note, o aplicatie integrata, care este introdusa pentru prima data pe tabletele Android odata cu lansarea Note 8.0, ofera multiple modalitati de a lua notite, inclusiv Memo, Jurnal si liste Must-remember. Datorita Flipboard, stirile, noutatile din retele sociale si alte fluxuri sunt livrate intr-un format elegant si usor de manevrat. Flipboard a dezvoltat o versiune personalizata a aplicatiei sale exclusiv pentru Samsung, care permite utilizatorilor sa foloseasca functia de hover a S Pen-ului si sa vizualizeze un preview al articolelor. De asemenea, Smart Remote ofera o telecomanda universala si un ghid de programare ce permite utilizatorilor sa o gestionare fara cusur a vizionarii de filme si de emisiuni TV.

O noua era a inteligentei S Pen

Optimizat pentru a ajuta creativitatea personalizata, Samsung S Pen a evoluat pentru a creste gradul de utilizare de zi cu zi si de a spori exprimarea prin creatie. Incorporat in tableta, S Pen este o extensie a GALAXY Note 8.0. Inlaturarea S Pen din dispozitiv va lansa automat functii inovatoare, cum ar fi Pen Detection, care va propune meniuri adaptate, si Page Buddy, o caracteristica ce va activa intuitiv ecranul S Note cel mai recent modificat.

Tehnologia S Pen este acum atat de avansata incat nici nu mai este necesara atingerea ecranului. Cu Air View, S Pen trebuie doar sa fie miscat de-asupra ecranului vizualizarea videoclipurilor, fotografiilor, e-mailurilor si a intalnirilor din S Planner, nefiind necesara deschiderea fisierelor sau a aplicatiilor. S Pen Gesture permite editarea si decuparea usoara a imaginilor si a continutului, in timp ce Paper Artist si Photo Note ofera posibilitatea unei personalizari artistice a fotografiilor.

In plus, pentru prima data in categoria GALAXY NOTE, utilizatorii au posibilitatea de a folosi S Pen pentru a controla fizic meniul/ butoanele de intoarcere de pe dispozitiv cu ajutorul tehnologiei WACOM.

Maximizarea consumului in masa a multimediei

Multi-tasking-ul creativ adus de GALAXY Note 8.0 nu implica niciun efort din partea utilizatorilor, datorita Dual View, care permite utilizarea unui ecran multi-functional. Impartirea display-ului prin intermediul Dual View permite o functionare optima a unor aplicatii diferite, cum ar fi lansarea S Note pe ecranul browser-ului si editarea continutului.

Multi-tasking-ul a fost extins si pentru apelurile telefonice*. Nota Pop Up permite utilizatorilor sa acceseze S Note in orice moment pentru a tine evidenta actiunilor-cheie, iar Pop Up Video asigura navigarea pe internet in timp ce utilizatorul este pe chat.

Partener perfect de info-divertisment

Prevazut cu caracteristici pentru a captiva, a distra si a entuziasma, GALAXY Note 8.0 sustine nevoile practice, de zi cu zi, ale utilizatorilor. „Reading Mode” transforma GALAXY Note 8.0 in e-book reader, oferind conditiile optime de lectura. Note 8.0 poate fi transformat chiar si intr-o telecomanda universala cu Smart Remote, pentru gestionarea perfecta a televizorului, boxelor si playerelor DVD si Blu-ray.

Specificatii tehnice GALAXY Note 8.0

GALAXY-Note-8.0-Specs