5080PRO
Noutati

Prestigio lanseaza o noua tableta PC – MultiPad 5080 Pro

5080PRO

Brandul de accesorii IT Prestigio lanseaza un nou model de tableta PC: MultiPad 5080 Pro, care dispune de o memorie RAM si capacitate de stocare mai mare, precum si de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Cu 1GB RAM, spatiu de stocare de 8GB, CPU ARM Cortex-A8 1GHZ, capacitatea bateriei este de 5,000mAh, screen rotation in 4 directii cu senzor G, display capacitiv de 8 inci (800×600 pixeli) si WiFi802.11 b|g|n, tableta PC Prestigio MultiPad 5080 Pro (PMP5080CPRO) vine cu o noutate pentru utilizatori: camera web este amplasata in centrul tabletei, astfel incat sa faciliteze utilizarea acesteia.

„Incepand cu februarie 2011, cand am lansat prima tableta PC Prestigio, rezultatele noastre au fost si continua sa fie intr-o rata de crestere in EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). Foarte multi consumatori nu vor sa investeasca sume mari intr-o tableta PC, insa acest aspect nu exclude asteptarile acestora in ceea ce priveste calitatea produselor. Pentru ei, Prestigio ofera o solutie avantajoasa, si anume tablete PC calitative, cu preturi competitive”, spune Alexander Mast, Marketing Director Prestigio.

Prestigio MultiPad 5080 Pro are un display multitouch care raspunde foarte rapid comenzilor, iar durata lunga de viata a bateriei asigura mobilitatea necesara si un playback de o calitate crescuta a fisierelor video Full HD, de pana la 1080p.

Tableta dispune de Google Play si de o serie de aplicatii preinstalate, printre care se numara si Office Suite Pro, Angry Birds, Gmail, video player, YouTube etc. De asemenea, aplicatia eReader Prestigio, care ofera peste 230,000 de ebook-uri in peste 20 de limbi, permite utilizatorilor accesul la o intreaga biblioteca online.

Prestigio MultiPad 5080 Pro va fi disponibila in Romania de la mijlocul lunii mai.
Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Prestigio: www.prestigio.com.