XZ-10 black
Noutati

Olympus extinde seria de camere foto compacte cu un nou model din gama XZ

XZ-10 black

Olympus extinde seria de camere foto compacte cu un nou model din gama XZ

Ultra portabila, usor de utilizat si foarte luminoasa. Noua camera foto  consolideaza pozitia de top a categoriei STYLUS

Modelul XZ-10 se adreseaza persoanelor pasionate de fotografie care sunt in cautarea unui aparat compact de top care livreaza imagini deosebite in orice conditii, inclusiv atunci când spatiul ne provoaca printr-o lumina dificila.

XZ-10 ofera o combinatie ideala intre ingeniozitate optica, proiectarea in dimensiuni de buzunar si usurinta de utilizare necesara pentru a fotografia si impartasi activitati importante zilnice care se petrec intr-un ritm dinamic.

Standardele XZ garanteaza greutatea redusa si design-ul compact. Aparatul este extrem de bine echipat si detine multe dintre caracteristicile care au transformat un alt model al seriei, camera XZ-2, intr-unul remarcabil.

Obiectivul este super-luminos 1:1.8. I se alatura senzorul CMOS de 12 megapixeli de inalta sensibilitate, procesorul de imagine True Pic VI, acelasi procesor de imagine performant folosit la modelul OM-D, modelul Olympus de top, ISO pana la 6400.

Obiectivul ofera o acoperire cu unghi larg de 26mm*, un zoom optic de 5x si valoare excelenta a diafragmei (1:2.7) chiar si la zoom maxim. XZ-10 are o serie de caracteristici inteligente printre care amintim: inregistrarea HD de mare viteza, cu 120 cps sau Photo story care permite realizarea unui set de fotografii cu filtre artistice care sunt gata de partajare fara a fi nevoie de prelucrare suplimentara ulterioara.

XZ-10 va fi disponibila de la sfarsitul lunii martie 2013 in culorile negru, maro sau alb.

Galerie: