Noutati

Ymens lanseaza Ymens ERP alaturi de SoftOne

Ymens ERP

Ymens, primul broker de cloud din Romania, anunta lansarea Ymens ERP, o solutie matura si sigura de planificare a resurselor intreprinderii care are la baza tehnologii dezvoltate de SoftOne, una dintre cele mai dinamice companii de ERP si servicii de cloud din regiune.

Prin parteneriatul strategic anuntat recent de cele doua companii, Ymens isi propune sa genereze mai mult de 15% din cifra de afaceri a companiei pentru 2016 prin noua solutie ERP dedicata companiilor mijlocii si mari din Romania.
Piata solutiilor ERP din Romania isi continua cresterea, fiind estimata sa atinga 106 milioane de euro in acest an, conform specialistilor din domeniu . Principala tendinta observata in industrie este trecerea companiilor de la aplicatii dezvoltate intern la solutii ERP (Enterprise Resource Planning) avansate, bazate pe tehnologia cloud si validate in piata prin numeroase proiecte de succes la nivel national sau international.

Ymens“Planificarea eficienta a resurselor intreprinderii a devenit una dintre cele mai importante prioritati pentru companiile din Romania in ultimii ani. Trei din cinci clienti sunt interesati sa adopte o solutie ERP care intr-adevar le poate accelera operatiunile si le poate oferi noi moduri de a-si creste eficienta. Vedem deja ca piata favorizeaza acele sisteme care s-au dovedit a fi de incredere, accesibile si sustinute de servicii cu valoare adaugata, capabile sa aiba un impact important asupra succesului oricarui proiect ERP. Suntem dedicati in a oferi clientilor nostri o solutie ERP personalizata nevoilor lor de business, care vine cu functionalitati web si mobile superioare si care si-a dovedit deja capacitatea de a sustine o crestere de peste 30% a productivitatii afacerilor pentru utilizatorii sai”, a declarat Alina Georgescu, Director de Vanzari in cadrul Ymens.

Ymens ERP Powered by SoftOne ofera companiilor o vizibilitate completa asupra afacerii si contribuie la accelerarea procesului de decizie prin intermediul informatiilor clare si precise disponibile in timp real. In plus, solutia simplifica procesele si operatiunile, asigurand in acelasi timp un nivel ridicat de securitate si disponibilitate. Astfel, companiile isi pot optimiza costurile operationale si administrative, pot deveni mai eficiente si pot castiga timp prin standardizarea informatiilor la nivelul companiei.

“Suntem foarte increzatori in parteneriatul cu Ymens pentru ca aduce solutia noastra inovatoare Cloud ERP mai aproape de clienti. Prin aceasta colaborare, ne extindem reteaua de parteneri cu un jucator local strategic din piata de cloud si crestem numarul de companii romanesti ce vor beneficia de eficienta si competitivitate. Suntem bucurosi ca solutia noastra ERP a fost inclusa in portofoliul Ymens, ca parte a strategiei ambelor companii de a oferi servicii peformante si cele mai bune aplicatii de business”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

Solutia de business in cloud Ymens ERP Powered by SoftOne reprezinta un punct de control unic pentru toate procesele companiei, oferind utilizatorilor agilitatea si flexibilitatea de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi in industriile in care isi desfasoara activitatea. Lansarea noii solutii ERP din portfoliul cloud al companiei Ymens, parte a grupului Teamnet, are loc in contextul unei piete regionale dinamice, cu potential ridicat de crestere in anii urmatori. Aproximativ o treime dintre companiile din Uniunea Europeana folosesc o solutie ERP, conform datelor Eurostat din 2014, cu 10 puncte procentuale mai mult comparativ cu anul 2010. Romania se aliniaza acestor tendinte, studiile indicand o crestere cu 20% a investitiilor in solutii ERP la nivelul anului trecut.