40RL933
Noutati

Toshiba creeaza Smart TV-uri Full HD si mai inteligente

40RL933

Pentru noile Smart TV-uri din seriile TL si RL, conectarea si accesul imediate la internet a devenit standard

Toshiba Europe GmbH a facut Smart TV-urile si mai accesibile odata cu introducerea seriilor TL938 si RL938.Ambele serii vin cu functii Full HD, rezolutii 1920 x 1080p, si LCD-uri 16:9, cu tehnologie de iluminare Edge LED. TL938 pot rula continut 3D si functionalitati 3D impresionante. Pot converti imaginea 2D in 3D atunci cand utilizatorii folosesc ochelarii Toshiba Active Shutter 3D (nu sunt inclusi). TL938 si RL938 sunt pregatite pentru viitor prin procentajul si mai ridicat de tehnologie Smart TV. Cu WiFi® integrat, ofera acces usor la servicii compatibile precum Toshiba Places, USB Video Recording*, Intel® WiDi, Open Browser**, Skype™ si o integrare avansata cu tabletele si smartphone-urile, pentru a beneficia de o gama cat mai larga de continut online. Seria TL938 este disponibila pe argintiu, pentru televizoare cu diagonale de 117 cm (46”) si 102 cm (40”), in timp ce televizoarele din seria RL938 sunt negre si au diagonale de 102 cm (40”) si 80 cm (32”). TL938 si RL938 vor fi disponibile in Europa, in 2012, la inceputul trimestrului al patrulea.

Toshiba Places

Portalul online al Toshiba ofera acces la o cantitate mare de continut, prin intermediul aplicatiilor dedicate (de exemplu, pentru filme, AcetraxTM, MaxdomeTM si Viewster, clipuri de pe YouTubeTM si Dailymotion, muzica prin Putpat®, iConcerts® si Aupeo!, programe TV prin BBC iPlayer si Euronews, retele sociale – FacebookTM si TwitterTM). Tot mai multe aplicatii si actualizari sunt adaugate, in fiecare luna, pe Toshiba Places, fara a fi nevoie de vreun update al televizorului. Mai mult, utilizatorii pot folosi MediaGuide al Rovi. MediaGuide pune la dispozitie programele TV detaliate, dar si informatii suplimentare despre actori, fime sau emisiuni.

TV conectat la internet. Fara complicatii

“Adaugind gamei noastre de Smart TV-uri aceste serii competitive din punct de vedere al pretului, raspundem numarului tot mai mare de consumatori care-si doresc sa se bucure de continutul online atunci cand se strang in jurul celui mai mare ecran din casa,” a explicat Andy Bass, Vice President Sales and Marketing, Toshiba Europe GmbH. “Oferim o poarta catre o lume a Smart TV-urilor care nu au nevoie de extensii. Mai exact, conectivitatea la internet direct de la pornire, la un pret competitiv.”

Si mai inteligent

Pe langa modulul WiFi® Protected Setup WPS integrat, pentru a face conectarea mai rapida si mai usoara la reteaua de acasa, noile televizoare din seriile TL si RL sunt echipate cu tehnologie Intel® WiDi, ce permit rularea wireless a continutului de pe laptopuri cu tehnologie similara direct pe TV. Cu ajutorul Intel® WiDi, toate tipurile de divertisment online devin, acum, disponibile pe ecranul TV-ului. Prin Open Browser** poti naviga cu ajutorul telecomenzii sau cu ajutorul aplicatiei de smartphone sau tableta. Daca vrei sa mai folosesti sau nu laptopul e doar o chestiune de alegere.

\Pentru a imbunatati experienta de vizionare, noua aplicatie Toshiba MediaGuide pentru tablete cu AndroidTM*** permite consultarea ghidului TV, aranjarea programelor, programarea inregistrarilor, cautarea si accesarea de informatii si continut al televiziunilor sau video-on-demand.

Functia USB Video Recording* transforma un harddisk extern intr-un HDD TV recorder, ca sa poti inregistra programele pe care vrei sa le urmaresti, cand vrei sa le urmaresti. Iar cu ajutorul unei camere web optionale, poti folosi SkypeTM direct pe TV pentru a-i contacta pe oamenii pe care chiar iti doresti sa-i vezi atunci cand vorbesti cu ei.

46TL933

Calitate sporita a imaginii, tot timpul

Ambele serii, TL si RL, ofera tot ce e mai bun cand vine vorba de imagine la calitate Full HD, chiar si in secvente de actiune, cu ajutorul tehnologiei Active Motion & Resolution.

Mai multe posibilitati pentru mai mult divertisment

Atat seria TL, cat si seria RL, beneficiaza de porturi HDMI® si USB pentru a nu mai fi nevoie sa te intrebi ce deconectezi atunci cand mai ai un echipament de conectat la televizor. Seria RL938 dispune de trei porturi HDMI®, in timp ce TL938 merge chiar mai departe, cu patru porturi HDMI®. Ambele serii dispun de cate doua porturi USB.