Noutati

HTC ISI EXTINDE APRECIATA GAMA ONE CU HTC ONE SV

HTC, lider global in inovatia si designul telefoanelor mobile, a anunta astazi HTC One SV, cel mai nou model din premiata serie One. Noul model combina viteza crescuta 4G LTE, o camera foto uimitoare si sunetul de calitate cu design-ul uluitor, caracteristic HTC. Telefonul ruleaza HTC Sense™ 4 cu sistemul de operare Android™ ICS, special pentru utilizatorii care doresc un smartphone care poate tine pasul cu programul lor zilnic incarcat.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “HTC One SV anunta noua generatie de smartphone performant si cu viteza extraordinara de intenet mobil. Suntem incantati sa contribuim la raspandirea retelelor 4G LTE la nivel mondial, prin modele care le permit utilizatorilor nostri sa se bucure de navigare web, streaming de filme si radio pe internet, mai rapid si fara probleme ca niciodata.”

Peformanta ultra-rapida si de incredere

Cu un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core de 1,2 GHz, si profitand din plin de cea mai avansata tehnologie a retelelor mobile, utilizatorul de HTC One SV va profita de streaming video si jocuri de calitate inalta, si de multitasking lejer.

Utilizatorii HTC One SV nu vor mai ramane fara spatiu de stocare pentru documente, filme, fotografii si aplicatii. Acest apect este rezolvat prin integrarea Dropbox si Skydrive, alaturi de slotul pentru cardul de memorie Micro SD, care extinde memoria disponibila pana la 32 GB. Gratie tehnologiei de varf NFC si Android Beam, utilizatorii vor putea partaja fisiere direct cu alt dispozitiv NFC, printr-o simpla atingere a telefonului.

Camera foto uimitoare, sunet autentic

Camera foto caracteristica seriei One se regaseste si in HTC One SV. Utilizatorii vor obtine fotografii spectaculoase, chiar si in conditii de iluminare dificile, datorita functiilor avansate, inclusiv fotografierea in rafala printr-o singura apasare de buton, sau functia VideoPic, in combinatie cu capacitatea de performanta ridicata chiar si la lumina slaba. Camera foto principala, cu senzor iluminat din spate, cu o rezolutie de 5 megapixeli, sistem optic f/2.0 si beneficiind de tehnologii precum Panorama si inregistrare video HD 1080p, este perfect completata de camera frontala de 1,6 megapixeli, BSI, si cu sistem optic f/2.2 . La lumina asfintitului sau a lumanarii, camera frontala a HTC One SV promite un autoportret memorabil.

Sunetul Beats Audio™, disponibil exclusiv pe smartphone-urile HTC, transforma auditia pe HTC One SV, oferind un sunet autentic si la calitate de studio, fie ca este vorba despre muzica, jocuri, sau redarea de clipuri video. Sincronizarea si controlul colectiei muzicale devin si mai simple, cu noul HTC Sync Manager, pentru o experienta mobila, adaptata nevoilor utilizatorilor.

Design-ul consacrat

Fidel familiei HTC, cu ecranul tactil super LCD-2 de 4,3 inci, HTC One SV se remarca printr-un design elegant, cu culori captivante: Albastru de Pirinei si Alb Ghetar. Carcasa din policarbonat este solida, dar placuta la atingere, accesorizata cu dungi marginale argintii sau metalice, iar textura tip retea asortata ii confera un aspect premium.

Disponibilitate

HTC One SV va fi disponibil in EMEA din decembrie 2012.