P4 DUO
Noutati

P4 DUO beneficiaza de actualizare software

P4 DUO

Allview anunta disponibilitatea unei versiuni software Android 4.0.4 imbunatatita pentru smartphone-ul P4 DUO. Actualizarea imbunatateste functionarea telefonului si ofera acces la cele mai noi jocuri de actiune prin aplicatia Gameloft Live. Procedura de actualizare a sistemului de operare poate fi accesata pe www.allview.ro.

“Pentru ca suntem consecventi in dorinta de a le oferi clientilor experiente cat mai placute in utilizarea produselor noastre, astazi anuntam o noua actualizare software, de data aceasta pentru smartphone-ul P4 DUO. In principal, noua versiune aduce o mai mare stabilitate a sistemului de operare si ofera utilizatorilor mai multa distractie prin jocurile Asphalt 6 Adrenaline, NOVA 2, Modern Combat etc., care pot fi descarcate folosind aplicatia Gameloft Live.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Noua versiune de software remediaza si erori de blocare a aparatului in cazul utilizarii anumitor cartele SIM si instaleaza noi functii precum: WiFi direct. Practic prin aceasta actualizare, smartphone-ul P4 DUO cu ecran Super Amoled Plus de 4,3 inci si procesor Dual Core Cortex A9 va functiona in conditii optime.

Smartphone-ul P4 DUO este versiunea cu procesor Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran Super Amoled Plus de 4,3 inch, care a inregistrat un succes neasteptat pe piata. P4 DUO se remarca in gama de smartphone-uri Dual SIM si prin camera foto de 8 MP cu autofocus, led flash, HDR, model OV8830, care este printre cele mai apreciate 10 camere de pe piata.

Mai multe informatii despre procedura de actualizare a sistemului de operare al telefonului P4 DUO, dar si despre produs, pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.