Noutati

Huawei si Expway promoveaza un nou standard de calitate a experientelor video

Huawei_Test calitate video_Interfata U-vMOSHuawei alaturi de firma franceza Expway lucreaza impreuna pentru a promova impreuna procesul de standardizare in domeniul experientei video, de a se concentra pe imbunatatirea calitatii video pentru platformele mobile si de a deschide o noua era pentru industria video.

In conformitate cu acordul de cooperare, Huawei si Expway vor promova si se vor concentra pe dezvoltarea sistemului standard pentru experiente video U-vMOS. Sistemul U-vMOS este un standard pentru obiectivele si evaluarea experientelor video. Standardul se bazeaza pe experienta totala a utilizatorului, incluzand o evaluare comepleta a calitatii video, a experientei interactive si a experientei de vizionare. Calitatea serviciilor video si experienta utilizatorului pot fi reflectate vizual, si pot de asemenea suporta o localizare rapida a problemelor de retea si o optimizare continua a surselor de continut.

Interfata U-vMOS pentru evaluarea calitatii video

Huawei si Expway vor coopera in testarea reunita a standardelor U-vMOS, vor lansa pe piata realizarile de standardizare a aliantei din industria de profil si vor promova upgrade-ul calitatii video in beneficiul utilizatorilor de servicii mobile.

Kunlong Li, Presedinte al Huawei Carrier Video Service Dept., a raspuns: “Huawei crede ca industria video este o importanta oportunitate de piata in era Ultra Broadband. Pentru a asigura calitatea serviciilor, realizarea rapida a unei experiente de vizionare 4K neintrerupte este esentiala pentru succesul afacerilor industriei video. Huawei va pune la dispozitie toate avantajele tehnologiei si resurselor curente, prin cooperarea indeaproape cu industria video si cu furnizorii importanti de servicii din lume, pentru a promova impreuna dezvoltarea sanatoasa a cercului industriei video.”

Bruno Westeel, Director al Product Management, Expway Inc., a declarat: “Consumul de continut video de catre utilizatorii finali creste cu o rata colosala, iar decalajele dispozitivelor utilizate de abonati pentru a accesa aceste videoclipuri se schimba lunar. De aceea, este important ca fiecarui utilizator final sa-i poata fi oferita o Calitate a Experientei constanta, indiferent de ecran, retea, locatie si moment al zilei. Cooperarea cu Huawei la standardul U-vMOS este o oportunitate fantastica de a oferi o experienta de utilizator uimitoare, oriunde si oricand.”

Avand in spate 20 de ani de munca intentsiva in domeniu, Huawei construieste continuu pentru a asigura calitatea experientei video a solutiilor end-to-end, inclusiv 2K@MBB, 4K@FBB etc., sprijinind la nivel mondial furnizorii de servicii de Internet TV, operatorii de radio si televiziune, precum si operatorii telecom, pentru a controla viitorul oportunitatilor de afaceri in domeniul video.