Noutati

Ce zici de aplicatia – Unde imi e telefonul?

Unde imi e telefonul

De cate ori nu ai ratacit telefonul si ai simtit ca parca a intrat in pamant, exact atunci cand te grabesti !?! Nu mai punem la socoteala datile cand vorbind la telefon incepi sa te agiti si te intrebi “unde imi e telefonul?”… Te-ai gandit la o aplicatie care sa te ajute sa il gasesti mai usor? Daca tu nu, Telekom s-a gandit la aplicatia “Unde imi e telefonul?”.

Aplicatia “Unde imi e telefonul?” de la Telekom e creata pentru toti cei care folosesc telefoane cu sistem de operare Android (Android 2.3.3 sau o versiune ulterioara), indiferent de retea. Asadar daca esti posesor de iPhone, nu te vei putea distra cu noua aplicatie Telekom si iar va trebui sa ii rogi pe cei apropiati sa iti dea un telefon ca sa iti gasesti telefonul…

Cum poate o aplicatie sa te ajute sa iti gasesti telefonul, cand ea e tocmai … pe telefon? Ei bine, e destul sa bati in palme sau sa fluieri pentru ca aplicatia te asculta si iti raspunde, spun cei de la Telekom.

Telekom Romania Mobile Communications a lansat aplicatia „Unde imi e telefonul?” cu gandul ca iti va schimba astfel modalitatea de interactiune cu propriul telefon mobil. Aplicatia “Unde imi e telefonul?” este disponibila gratuit in Google Play si pentru ca ea sa functioneze, trebuie sa o instalezi si sa o activezi pe telefon, dupa care urmezi cativa pasi simpli:

1. alegi sunetul de comanda „Fluierat” sau „Aplauze”,

2. stabilesti numarul de actiuni pe care aplicatia sa „le asculte” inainte sa raspunda si

3. stabilesti orice alte setari suplimentare, cum ar fi vibrare, aprindere ecran sau pornire la startup.

Raspunsul standard al aplicatiei este celebrul logo acustic al Telekom.

Bineinteles ca aplicatia nu consuma din traficul de date in timpul utilizarii, insa ramane de vazut cat din resursele bateriei consuma atunci cand e activa. Iar pentru fanii conspiratiilor, sigur aplicatia “Unde imi e telefonul?” va fi sursa unor noi teorii de ascultare a utilizatorilor 24/24 h!

Ce zici, e utila aplicatia “Unde imi e telefonul?” de la Telekom?