Sony-PJ650
Noutati

Sony prezinta noua serie Handycam

Sony-PJ650

Noi modele de camere video cu cea mai buna calitate a imaginii, sunet de exceptie si optiuni de conexiune WiFi

• Echipate cu stabilizatorul de imagine avansat unic in lume „Balanced Optical SteadyShot” pentru imagini fara tremurat, indiferent de conditii
• Proiector mai luminos cu conectivitate externa
• Transfer rapid al clipurilor si optiuni extinse de back-up cu ajutorul modului Wi-Fi optional
• Capteaza cu fidelitate orice sunet, de la un concert zgomotos la cele mai fine soapte
• Inregistreaza imagini de calitate in formatele AVCHD sau MP4, usor de transferat pe web

Surprinde amintiri memorabile cu noua serie de camere video Sony Handycam Full HD! Calitatea imbunatatita a imaginilor si optiunile mai variate de filmare sunt completate de optiuni utile de conectivitate online.

Clipurile inregistrate cu noile camere sunt mai clare si au un aspect profesional datorita tehnologiei inovatoare de stabilizare a imaginii “Balanced Optical SteadyShot”. Luminozitatea proiectorului a fost imbunatatita pentru mai multe modele din gama, iar noile optiuni de conectivitate permit redarea inregistrarilor pe proiector, pe ecranul smartphone-ului, pe tableta sau PC.

O premiera in segmentul camerelor Handycam, un adaptor optional Wi-Fi faciliteaza transferul videoclipurilor sau al fotografiilor online si permite utilizatorului sa controleze camera de la distanta, prin intermediul smartphone-ului .

Imagini si sunet imbunatatite
Senzorul unic Exmor R™ CMOS integrat in toate modelele din noua serie Handycam® Full HD asigura cele mai clare inregistrari si fotografii, chiar si atunci cand camera este folosita in conditii de iluminare redusa.

Sistemul de stabilizare unic pe piata, Balanced Optical SteadyShot, a fost inclus pe un numar mai variat de modele Handycam, pentru a asigura imagini clare in orice conditii de filmare. Stabilizatorul optic de imagine integrat in noile modele compenseaza optic tremurul mainii, oferind o stabilizare a imaginii de pana la 13 ori mai eficienta decat stabilizarea software. Pentru ca actiunea se produce mecanic, stabilizarea functioneaza indiferent de setarile de zoom, de la un unghi larg, pana la cel mai restrans.

Optiunile de filmare sunt si mai variate decat in cazul modelelor anterioare, cu o performanta imbunatatita in cazul filmarilor la unghi larg. Toate modelele din noua gama, inclusiv modelul entry level HD Handycam, dispun de obiective pentru unghiuri largi cu o distanta focala mai mica de 30 mm.

Intalnita la toate modelele, compatibilitatea cu “TRILUMINOS Colour” te lasa sa te bucuri de cele mai dragi amintiri, reproduse prin culori bogate si naturale.

Sunetul camerei video este, de asemenea, imbunatatit pentru noua gama. Sistemul de Sunet Avansat de la Sony (disponibil pe anumite modele) asigura un sunet clar fie ca te afli intr-o arena de concert sau ca inregistrezi primele cuvinte ale bebelusului tau. Microfonul extern de calitate superioara, pentru modelele compatibile, capteaza cu acuratete orice sunet.

Tehnologia Wider Dynamic Range asigura claritate deosebita atat a sunetelor ridicate, cat si a celor joase. Nivelurile de inregistrare audio pot fi reglate pentru cele mai bune rezultate fara distorsiuni – chiar si la volume extreme, unde microfonul smartphone-ului sau al camerei nu poate face fata suprasolicitarii. Pentru a asigura cele mai bune fundaluri sonore cand inregistrezi un clip, poti alege unul dintre microfoanele optionale de la Sony pentru a inregistra sunete de exceptie in orice situatie.

Metode variate de a impartasi sau pastra amintirile
Puterea proiectorului a fost sporita pentru imagini mai luminoase. Luminozitatea pentru modelul de varf al gamei, Handycam® PJ780V, este marita cu peste 50%, in timp ce rezolutia a fost crescuta pentru imagini mai clare si mai detaliate.

In plus, majoritatea modelelor de proiector dispun de conectivitate HDMI. Conecteaza smartphone-ul, tableta sau PC-ul , apoi foloseste camera video Handycam® pentru a proiecta filme, galerii foto, pagini web sau jocuri pe un perete din apropiere sau pe o suprafata alba!

In premiera pentru Handycam, toate camerele video ofera acum optiunea de a inregistra videoclipuri HD in unul din formatele AVCHD sau MP4. AVCHD furnizeaza cea mai buna calitate a imaginii de care te poti bucura pe televizorul Full HD sau pentru a o arhiva pe un Blu-ray Disc. Ca alternativa, poti filma clipuri detaliate folosind popularul format MP4, perfect pentru transferul online, pe retelele sociale preferate.

Accesorii noi pentru Handycam
Toate noile modele Handycam detin interfata ‘Multi Terminal’ care permite comunicare inteligenta intre camera video si accesorii.

Noile camere dispun si de o patina universala pentru accesorii precum blituri si microfoane. Compatibil cu modelele cu patina universala lansate la CES 2013, ADP-WL1M este un adaptor Wi-Fi care ofera in premiera conectivitate wireless pentru Handycam. Facilitand transferul wireless de fisiere video MP4 si fotografii direct catre un smartphone sau o tableta, acesta ofera posibilitatea realizarii de copii a fisierelor video si foto pe PC-ul tau. Poti folosi smartphone-ul tau ca o telecomanda pentru a controla functiile Record Start/Stop, zoom si altele de pe Handycam.

HVL-LEIR1 este un reflector video cu baterie, compatibil cu toate noile modele de camere video cu patina universala, functionand cu baterii AA. De asemenea, microfonul stereo ECM-XYST1M suporta inregistrare audio HD.

RDP-CA2 este un difuzor portabil de ‘360 de grade’ care se conecteaza direct la modelele compatibile cu Terminal Multiplu. Este o metoda minunata pentru ca oricine din camera sa se bucure de un sunet mai clar si o coloana sonora bogata in timp ce urmareste filme pe noile modele Handycam echipate cu proiectoare.

Ai la dispozitie si trei noi trepiede cu Control de la Distanta: VCT-VPR1, VCT-VPR10 si VCT-VPR100.

Caracteristici cheie – noile modele Handycam®, pe scurt:

Handycam PJ780VE – Exmor R CMOS; Full HD 25p/50p; obiectiv Carl Zeiss Vario-Sonnar cu 17x zoom extins / 10x zoom optic / 26mm unghi larg; stabilizator optic avansat; proiector de 35 lumeni si difuzoare stereo; proiector extern cu intrare HDMI; Procesor Avansat de Sunet; microfon extern HD; Obiectiv electronic; Patina universala; inregistrare AVCHD/MP4; compatibil Wi-Fi

Handycam PJ650VE – Exmor R CMOS; Full HD 25p/50p; obiectiv Sony G cu zoom extins 20x / zoom optic 12x / unghi larg de 26.8mm; stabilizator optic avansat; proiector de 20 lumeni si difuzoare stereo; proiector extern cu intrare HDMI; Procesor Avansat de Sunet; vizor electronic; patina universala; inregistrare AVCHD/MP4; compatibil Wi-Fi

Handycam PJ420VE – Exmor R CMOS; Full HD 25p/50p; lentile Sony G cu zoom extins 55x / zoom optic 30x / unghi larg de 26.8mm; stabilizator optic avansat; proiector de 13 lumeni si difuzoare stereo; proiector extern cu intrare HDMI; Procesor Avansat de Sunet; patina universala; inregistrare AVCHD/MP4; compatibil Wi-Fi

Handycam PJ320E – Exmor R CMOS; Full HD 50p; lentile Sony G cu zoom extins 55x / zoom optic 30x / unghi larg de 26.8mm; stabilizator optic avansat; proiector de 13 lumeni si difuzoare stereo; proiector extern cu intrare HDMI; patina universala; inregistrare AVCHD/MP4

Handycam CX410VE – Exmor R CMOS; Full HD 25p/50p; lentile Sony G cu zoom extins 55x / zoom optic 30x / unghi larg de 26.8mm; stabilizator optic avansat; patina universala; inregistrare AVCHD/MP4; compatibil Wi-Fi

Handycam CX320E – Exmor R CMOS; Full HD 50p; lentile Sony G cu zoom extins 55x / zoom optic 30x / unghi larg de 26.8mm; Stabilizare Optica Steady Shot cu mod Activ; patina universala; inregistrare AVCHD/MP4; compatibil Wi-Fi

Handycam CX280E – Exmor R CMOS; Full HD 50p; lentile Carl Zeiss Vario-Tessar cu zoom extins 50x / zoom optic 27x / unghi larg de 29.8mm; Stabilizare Optica Steady Shot; inregistrare AVCHD/MP4

Handycam CX220E – Exmor R CMOS; Full HD 50p; lentile Carl Zeiss Vario-Tessar cu zoom extins 32x / zoom optic 27x / unghi larg de 29.8mm; Stabilizare Electronica Steady Shot; inregistrare AVCHD/MP4

Noua gama de camere video HD Sony Handycam va fi disponibila in Europa din februarie 2013.

Galerie: