GALAXY Camera Front
Noutati

Samsung GALAXY Camera, disponibila in Romania

GALAXY Camera Front

Noul dispozitiv combina functiile de top ale camerei cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si conectivitate wireless, permitand utilizatorilor sa capteze, sa editeze si sa partajeze imagini cu usurinta, oriunde, oricand

Samsung Electronics lanseaza camera foto GALAXY in Romania. Dotata cu cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, conectivitate Wi-Fi si performante fotografice de ultima ora, camera foto GALAXY deschide o noua categorie de produse. Utilizatorii au posibilitatea de a capta, edita si impartasi cu usurinta fotografii si clipuri video de cea mai buna calitate, in mod spontan, oriunde si oricand.

GALAXY Camera combina conectivitatea sporita a unui smartphone cu rezultate fotografice uluitoare. Utilizatorii au la dispozitie o serie de moduri fotografice profesionale, functii de editare si diverse aplicatii care le permit sa creeze continut foto si video de inalta calitate.

Ecranul superior de 121,2 mm (4,77 inchi) HD Super Clear Touch Display, cu o claritate foarte mare, de 308 pixeli pe inchi si o gama extinsa de culori le permite utilizatorilor sa capteze imagini pe care apoi le pot edita si partaja cu usurinta. In plus, cu ajutorul tehnologiei White Magic, gradul de luminozitate poate fi dublat, fara a avea grija consumului bateriei.

GALAXY Camera reprezinta o alegere smart pentru toti cei care comunica non-stop, oriunde s-ar afla: in vacanta, acasa, ori chiar la job. Mai exact, aceasta camera deschide o noua era in comunicarea vizuala. Sofisticata dar, in acelasi timp, simplu de utilizat, GALAXY Camera duce conceptul de Smart Camera la un nou nivel. Conectivitatea 3G si WiFi, cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, functiile si aplicatiile sale au dus la crearea unei noi categorii de produse, dedicata utilizatorilor care isi doresc sa capteze, sa editeze si sa impartaseasca cu usurinta fotografii si clipuri video de cea mai buna calitate, in mod spontan, oriunde si oricand,” declara Mirela Rozalia Vulpe, AV Product Manager Samsung Electronics Romania.

Calitate superioara a fotografiilor

Datorita noii GALAXY Camera, utilizatorii au posibilitatea de a crea cu usurinta scenarii fotografice avansate prin intermediul functiei „Smart Pro”. Acestia pot accesa o serie de scenarii predefinite din meniul intuitiv al camerei, pentru ajustarea automata a setarilor. De exemplu, optiunea „Rich Tone” ofera culori mai intense –pentru reducerea supraexpunerii intr-un mediu cu un nivel ridicat de luminozitate, in timp ce setarea „Light Trace” controleaza automat viteza obturatorului pentru scene nocturne artistice.

De asemenea, camera ofera un zoom optic de 21x permitand captarea de imagini marite, de inalta calitate, in timp ce OIS permite pastrarea claritatii acestora. Senzorul BSI CMOS de 1/2.3” si 16 Megapixeli permit realizarea de imagini in culori vibrante, la o rezolutie uimitoare.

Pe langa capacitatile fotografice superioare, camera foto GALAXY Camera raspunde comenzilor vocale ale utilizatorului. Acesta poate controla zoom-ul sau fotografierea prin comanda vocala, poate seta temporizatorul sau cadrul de la apropiere sau de la departare. In completarea acestor functii profesionale, camera are un corp ergonomic si un design armonios, minimalist.

Editare profesionista

GALAXY Camera este ideala pentru cei care doresc sa-si exprime creativitatea, incluzand 35 de functii ce permit editarea fotografiilor prin intermediul „Photo Wizard”. Noile functii sunt sustinute de noul procesor quad-core ultra rapid si de capacitatile ecranului LCD HD Super Clear. Totodata, Auto Face Calibration permite editarea in cele mai mici detalii, in timp ce „Movie Wizard” permite crearea si editarea videoclipurilor la calitate profesionala, cu ajutorul ecranului tactil.

In plus, GALAXY Camera beneficiaza si de „Smart Content Manager”, un instrument inovator preinstalat, care creeaza foldere si etichete ale fetelor si, mai mult, iti sugereaza ce imagini nu au iesit asa cum ar fi trebuit. Experienta GALAXY Camera este similara utilizarii unui smartphone datorita accesului facil la Internet prin conectivitatea wireless si sistemul de operare Android™ 4.1 Jelly Bean. Pe langa aplicatiile preinstalate oferite de Samsung, utilizatorii pot naviga pe web si pot accesa aplicatii din magazinele Google Play si Samsung Apps. Functia S Suggest ajuta utilizatorii sa descopere cele mai potrivite aplicatii pentru necesitatile lor.

Sharing instant

Utilizatorii isi pot stoca imaginile automat prin intermediul functiei „Auto Cloud Backup”, care salveaza automat imaginile in cloud cu ajutorul AllShare chiar in momentul realizarii lor. De asemenea, prin optiunea „Share Shot” imaginile pot fi impartasite instantaneu. GALAXY Camera poate fi conectata la alte gadget-uri Samsung, precum GALAXY S III sau GALAXY Note II si poate transmite automat imagini catre intreaga familie de dispozitive GALAXY.

Specificatii
[table id=17 /]

GALERIE