LG-World-First-Wireless-Ultra-HD-Transmission
Noutati

LG PREZINTA LA MWC 2013 PRIMA TEHNOLOGIE DIN LUME PENTRU TRANSMISIE WIRELESS ULTRA HD

LG-World-First-Wireless-Ultra-HD-Transmission

Cea mai recenta tehnologie mobila convergenta permite utilizatorilor sa acceseze continutul smartphone-urilor pe televizoarele Ultra HD.

Bucuresti, 26 februarie 2013 – LG Electronics (LG) prezinta in premiera la Mobile World Congress (MWC) 2013 din Barcelona prima tehnologie de varf pentru transmisie Wireless Ultra High Definition (Ultra HD). Aceasta caracteristica de noua generatie a telefoanelor mobile permite utilizatorilor sa urmareasca jocuri, precum si orice alt continut multimedia de pe smartphone pe televizoarele Ultra HD in timp real, prin transfer wireless de date.

“Datorita tehnologiei noastre inovative de transmisie Wireless Ultra HD, utilizatorii se pot bucura acum de accesarea continutului telefoanelor mobile pe cele mai avansate televizoare Ultra HD,” a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “Prin dezvoltarea acestei tehnologii de varf, LG confirma din nou pozitia de lider pe segmentul de convergenta a display-urilor si a telefoanelor mobile, pentru a oferi o experienta de neegalat in ceea ce priveste vizualizarea continutului de neegalat.”

Tehnologia de transmisie Wireless Ultra HD permite realizarea mai rapida si mai facila a transferului de date multimedia de pe smartphone pe TV fața de sistemele precedente de comprimare video si transfer ale telefoanelor mobile. Cu un grad minim de intarziere si pierdere de date, aceasta caracteristica de generatie noua a telefoanelor mobile LG foloseste conexiunile disponibile de tip WiFi. Pe durata transferului, continutul multimedia este adaptat in mod automat la rezolutia ecranului TV, oferind astfel o imagine perfecta in timp real.

In plus, sistemul de transmisie LG Wireless Ultra HD utilizeaza mai putin de jumatate din energia pe care o folosesc alte tehnologii similare de transfer. Aceasta performanța este atinsa reducand incarcarea CPU-ului si a altor resurse hardware ale telefonului.