Epson SureColor SC F7000
Noutati

Epson lanseaza seria de imprimante cu sublimare SureColor SC-F

Epson SureColor SC F7000

Modelele de 44 si 64 de inci marcheaza intrarea companiei Epson pe piata de imprimare pe materiale textile

Epson intra pentru prima data pe piata de imprimare prin sublimare, odata cu lansarea a doua imprimante cu sublimare roll-to-roll: SureColor SC-F6000 de 44 de inci si SureColor SC-F7000 de 64 de inci.

Oferind o calitate superioara a printului, gratie unei rezolutii de pana la 720 x 1.440 dpi, pentru toate tipurile de hartie cu transfer termic, noile imprimante nu sunt doar primele modele cu sublimare produse de Epson, ci si primele modele din acest sector in care fiecare componenta, de la cerneala si capul de imprimare pana la sasiul imprimantei si accesoriile optionale, este proiectata si produsa de o singura companie. Acest lucru asigura optimizarea calitatii, performantei si a fiabilitatii pentru a obtine o durata de functionare indelungata si un profit maxim, precum si un cost de productie scazut.

Modelele SureColor SC-F sunt imprimante durabile si robuste cu patru culori (CMYK), roll-to-roll, care accepta o gama larga de aplicatii. Modelul destinat volumului mediu-ridicat SureColor SC-F7000 de 64 inci si cel volumului scazut-mediu SureColor SC-F6000 de 44 inci au fost dezvoltate pentru productia eficienta de materiale pentru semnalistica, echipamente sportive, imbracaminte, accesorii, articole promotionale personalizate si articole decorative din material textil de calitate. Incarcarea mediei de tiparire, care poate fi efectuata de un singur operator, si caracteristicile de instalare, cum ar fi tensionarea automata a materialelor si panoul de comanda LCD intuitiv, simplifica si accelereaza procesul de instalare si utilizare.

Ambele modele imprima la viteze intre 16 si 57 m2/ora, in functie de utilizare , si au in dotare un sistem de cerneala de mare capacitate, integrat si simplu de reincarcat, de 1,5 litri. In plus, sistemul de preluare automata a mediei – dotare standard pentru SC-F7000 si optionala pentru SureColor SC-F6000 – permite sesiuni de productie neintrerupte cu perioade minime pentru intretinere.

Capul de imprimare Epson MicroPiezo TFP®, care este deja o tehnologie recunoscuta pe piata imprimantelor cu sublimare, asigura rezultate precise si consecvente, precum si o durata de viata excelenta a printurilor. Acestea, impreuna cu cerneala Epson UltraChrome DS, o noua cerneala pe baza de apa dezvoltata pentru materialele speciale, produc imagini extraordinare in culori vii, un negru intens, contururi clare si nuante fine. Imprimarile pe material textil realizate de imprimantele din seria SureColor SC-F sunt, de asemenea, foarte rezistente la lumina si la spalari, precum si la abraziune si transpiratie.

„Digitalizarea imprimarii pe material textil reprezinta inca sub 2% din piata, insa creste rapid. Strategia noastra este de a creste acest procent prin furnizarea in sectorul de imprimare profesionala a celor mai fiabile si economice solutii pentru sesiunile scurte de productie, de solutii Epson pentru a oferi rezultate la calitate constanta” a declarat Guy Martin, manager de produs la Epson Europe. „Noile modele SureColor SC-F6000 si SC-F7000 ofera pe piata de imprimare prin sublimare echipamentepotrivite pentru numeroase aplicatii creative, imprimante ce sunt sustinute de experienta si asistenta companiei Epson. Acesta este doar inceputul pentru noi si, in viitor, vom lansa mai multe produse.”