HP ALVIN MOUSE cowa bunga
Noutati

HP lanseaza accesorii cu un design sofisticat, pentru noul an scolar

HP ALVIN MOUSE

Pentru cei care incep deja pregatirile pentru noul an scolar, HP lanseaza o gama noua de mouse-uri multicolore, rucsacuri sport, huse de laptop si camere web care filmeaza HD.

HP pune la dispozitia utilizatorilor care se pregatesc de un nou an scolar o gama larga de accesorii moderne si elegante, de la mouse-uri multicolore, huse si rucsacuri de designer pana la camere web care filmeaza HD.

HP lanseaza o gama noua de mouse-uri in editie speciala: Colectia Expressions

Deja un accesoriu indispensabil pentru calculatorul personal, mouse-ul wireless HP X4000 este de acum disponibil in cinci versiuni noi de design atragator: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade si Colour Splash. Fiecare model reprezinta ocazia perfecta pentru utilizatori sa-si exprime preferintele si personalitatea prin designul cu linii, cercuri indraznete sau culori puternice al fiecarui mouse. Marginile din cauciuc ofera confort si aderenta, atat pentru persoanele dreptace, cat si pentru cele stangace, iar setarile sale inteligente de energie asigura o durata de viata a bateriei de pana la 30 de luni. Noile modele incorporeaza un senzor laser care le mentine conectate la calculator chiar si la o distanta de noua metri, devenind astfel un accesoriu indispensabil, atat pentru studenti, cat si pentru profesionisti.

Alexandre Herchcovitch, faimosul creator de moda brazilian, a creat si o editie limitata pentru HP Wireless Mouse cu un model stilizat, inspirat de dantela.

Tehnologia valoroasa trebuie protejata

Rusacul HP Signature este esential pentru studentii care se pregatesc sa inceapa un nou an scolar. Confortabile si cu un design foarte cool, aceste rucsacuri se potrivesc tuturor stilurilor de viata, fiind potrivite si pentru activitatile extra-scolare.
Rucsacurile HP Signature au interiorul captusit pentru a proteja orice notebook, numeroase compartimente pentru organizarea accesoriilor si bretele confortabile pentru a fi usor de transportat. Rucsacul HP Signature este potrivit pentru majoritatea notebook-urilor de 40,6 cm (16 inch) si are o baza cu o captusire ranforsata pentru mai multa siguranta si protectie.

Accesoriile ideale pentru cei mereu in miscare si ambitiosi, geanta de laptop HP Slim si husele HP Top-Load si HP Authentic Top-Load au un design sofisticat si sunt captusite si intarite special pentru a proteja orice notebook-uri. Gentile au exterior rezistent la apa, barete de umar detasabile, manere moi si pana la 11 buzunare spatioase pentru organizarea usoara a accesoriilor. Atat gentile, cat si husele HP se potrivesc pentru notebook-uri cu dimensiuni de la 35,6 cm (14 inch) la 40,6 cm (16 inch).

Conectare rapida pentru a impartasi usor clipuri HD la calitate impresionanta

Comunicarea cu prietenii ori familia se poate face acum mai usor ca oricand, cu ajutorul noilor camere web HP, care pot efectua apeluri video la rezolutie de pana la 1080p in full HD. Aceste camere web sunt compacte si permit utilizatorilor sa efectueze apeluri video, sa filmeze si sa fotografieze cu o rezolutie de pana la 12 MP, si apoi sa uploadeze cu un singur click continutul pe Facebook, Twitter, YouTube si Flickr. Designul flexibil le permite utilizatorilor sa fixeze camerele web oriunde ar avea nevoie de ele si sa le roteasca pana la 360 de grade. Camerele web HP 5210 si HP 3310 dispun de software care permite apeluri video intre trei persoane. De asemenea, acestea incorporeaza trei butoane pentru acces rapid la functiile de baza. Camerele HP servesc nevoilor tuturor utilizatorilor: de la modelul HP 1300, dedicat familiilor si pana la modelul HP 5210 pentru utilizatorii care isi doresc o experienta full HD. Varful de gama, HP HD 5210 a fost certificat de Skype™ si dispune de tehnologie H.264 de ultima generatie pentru streaming video clar, fara intarzieri.

Disponibilitate

Toate produsele vor fi disponibile in Romania din data de 6 August in reteaua partenerilor autorizati HP.