SkyFall produse inteligente
Noutati

Sony deruleaza campania „Produse inteligente”, promotii dedicate produselor din seria SkyFall

SkyFall produse inteligente

In cadrul campaniei, produsele Sony pot fi achizitionate cu preturi reduse cu pana la 600 de lei.

Sony deruleaza in Romania campania de comunicare „PRODUSE INTELIGENTE” prin care utilizatorii vor interactiona cu cele mai inovative si inteligente produse Sony, precum televizoarele BRAVIA HX850, camerele foto NEX-5R, tableta Sony XPERIA S si noile laptopuri VAIO S.

Pe toata durata campaniei, inclusiv cu ocazia Black Friday, clientii pot achizitiona produsele participante la preturi reduse. Astfel, televizoarele Sony BRAVIA HX850 sunt disponibile la preturi reduse cu pana la 600 de lei. Pretul tabletelor XPERIA S este redus cu pana la 100 de lei, iar cel al camerelor foto NEX-5R, cu pana la 200 de lei. Cei interesati de laptopurile din seria VAIO S le pot cumpara la preturi cu pana la 400 de lei mai mici.

Campania se desfasoara pana in data de 13 decembrie in cele mai mari centre comerciale din tara, Bucuresti Mall, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, Baneasa Shopping Center si Polus Cluj Napoca. Vizitatorii vor interactiona cu produsele si vor putea urmari secvente din film. De asemenea, vor fi informati cu privire la reducerile aplicate la toate produsele inscrise in campanie si pe care le pot gasi in retelele participante: Sony Center, Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Carrefour, eMAG, F64, Foto Hobby.

Activitatea din Romania se inscrie in campania globala „INTELLIGENCE GATHERED” care se desfasoara pe TV, in cinematografe si pe afise, in lanturile de retail din Romania si va fi completata de o activitate online pe platforme ce includ website-urile Sony din intreaga lume, Facebook si Twitter.

Campania „INTELLIGENCE GATHERED’” marcheaza parteneriatul dintre companie si franciza James Bond si a debutat in aceasta toamna la nivel global odata cu lansarea celui mai nou film 007, SKYFALL. O parte dintre produsele prezentate in campanie, precum laptop-urile VAIO S, pot fi vazute pe marile ecrane, in SKYFALL.