Samsung Galaxy Note 10.1
Noutati

Samsung lanseaza tableta GALAXY Note 10.1 in Romania

Samsung Galaxy Note 10.1

GALAXY Note 10.1 ofera multitasking la un nivel superior si aplicatii optimizate pentru S Pen

Bucuresti, 29 august 2012 – Samsung Electronics Romania anunta lansarea pe piata locala a celui mai nou membru al familiei GALAXY Note, tableta GALAXY Note 10.1. Dispozitivul, ce imbina flexibilitatea stiloului si a hartiei cu performanta multimedia a unei tablete, incorporeaza un procesor de 1.4GHz si o memorie de 2GB RAM, pentru o experienta multi-screen cu adevarat eficienta. In plus, modelul beneficiaza de aplicatii optimizate pentru S Pen, precum si de optiunea de a folosi aplicatia premium Adobe Photoshop® Touch.

Pentru a marca lansarea in Romania a noului GALAXY Note 10.1, Samsung a provocat sase dintre cele mai importante agentii de publicitate sa participe la o competitie in cadrul careia sa foloseasca functiile inovatoare ale tabletei. Echipele agentiilor Tempo, Graffiti BBDO, Grey G2, Leo Burnett, Next si Senior Interactive au avut sarcina de a rezolva un brief folosind Galaxy Note 10.1 pentru definirea si prezentarea conceptului creativ. Echipa care a adunat cele mai multe voturi si a castigat premiile a fost alcatuita din creativii de la Leo Burnett.

„Cu Samsung GALAXY Note 10.1, aducem utilizatorilor romani un pachet complet, ce ofera nu doar un hardware performant, ci si suport pentru sarcinile care necesita creativitate. Fie ca vorbim despre oamenii din industriile creative sau despre cei din mediul de business, Galaxy Note 10.1 poate indeplini cu succes rolul unei agende pe care pot fi notate toate ideile, oriunde te-ai afla. In plus, noutatea cu care vine acest dispozitiv consta in experienta multi-screen, ce permite utilizatorilor sa foloseasca simultan doua tipuri de aplicatii, pentru mai multa eficienta,” a declarat Alexandru Costache, Product Manager Telecom in cadrul Samsung Electronics Romania.

Samsung GALAXY Note 10.1 ofera posibilitatea de a utiliza in acelasi timp aplicatii diferite, pe cele doua jumatati ale ecranului, cu ajutorul functiei Multiscreen. Utilizatorii pot vizualiza pagini Web sau continut multimedia in timp ce schiteaza idei cu S Pen pe cealalta jumatate de ecran, sau, de exemplu, pot capta si decupa imagini pe care le pot copia pe un alt ecran, pentru a-si nota impresiiile.

Fiind special creat pentru a oferi o experienta cat mai similara schitarii cu ajutorul stiloului si hartiei, GALAXY Note 10.1 beneficiaza de o serie de aplicatii optimizate pentru S Pen, cu ajutorul caruia utilizatorii pot nota idei foarte usor si rapid. S Pen-ul ofera, de asemenea, un acces mult mai comod la aplicatii; S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe® Photoshop® Touch si Polaris Office sunt lansate automat atunci cand S Pen-ul este activat.

S Note este un instrument unic, dedicat seriei GALAXY Note, prin intermediul caruia utilizatorii pot realiza notite intr-un mod eficient si creativ: notitele si schitele pot fi imbinate cu un continut digital pe care il pot gasi folosind motorul de cautare integrat al aplicatiei, in timp ce functiile Shape Match si Formula Match ajuta la corectarea si digitalizarea formelor geometrice si la rezolvarea formulelor numerice. S Note poate fi activat prin apasarea ecranului de 2 ori concomitent cu butonul de pe stylus. O alta aplicatie integrata este Adobe® Photoshop® Touch, unealta ideala pentru editarea profesionista a imaginilor, cu ajutorul S Pen.

GALAXY Note 10.1 incorporeaza functii inovatoare precum Smart Stay, care urmareste ochii utilizatorului si tine ecranul pornit in timp ce acesta este privit, sau Pop Up Play, care permite redarea de videoclipuri, in paralel cu rularea altor aplicatii. GALAXY Note 10.1 beneficiaza si de tehnologia AllShare® Play, ce face posibila conectarea tabletei la dispozitivele Samsung compatibile, legate in aceeasi retea. In plus, prin intermediul functiei AllShare Group Cast, utilizatorii pot sa distribuie sau sa lucreze pe documente, prezentari sau imagini fara a fi nevoiti sa le incarce separat.

Pe langa inovatiile in materie de software, GALAXY Note 10.1 pune la dispozitia utilizatorilor si un hardware performant, pentru multitasking si grafica superioare. Dispozitivul incorporeaza un procesor de 1.4GHz quad-core si memorie RAM interna de 2GB, precum si o camera principala de 5 megapixeli si o camera secundara, frontala, de 1,9 megapixeli.

Specificatiile produsului GALAXY Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1 Spec