Allview & Gameloft
Noutati

Allview si Gameloft anunta astazi semnarea unui parteneriat strategic

Allview & Gameloft

Allview, cel mai important producator IT&C de pe piata autohtona si Gameloft, liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile, anunta astazi semnarea unui parteneriat strategic in vederea dezvoltarii unei oferte diverse de jocuri Gameloft pe dispozitivele Allview.

“Suntem foarte incantati de acest parteneriat cu Gameloft care reflecta orientarea spre client a companiei noastre. Acest parteneriat este inca un pas strategic in completarea serviciilor de divertiment accesibile pe device-urile noastre. Pentru inceput cele mai distractive jocuri Gameloft se vor regasi pe smartphone-urile Allview, urmand ca treptat acestea sa fie optimizate si pentru tablete” a declarat Adrian Visan, Development Manager Allview.

Jocurile sunt disponibile prin intermediul magazinului Gameloft Live preinstalat si sunt optimizate pentru a profita la maxim de tehnologia device-urilor Allview.

Printre jocurile oferite se numara nume celebre din gama Gameloft precum: Asphalt 6, Modern Combat, N.O.V.A 2, Shark Dash etc. “Posesorii de smartphone-uri Allview modelele P4 DUO si P5 Alldro se vor putea bucura primii de aceste jocuri de inalta calitate care imbina actiunea si gandirea strategica intr-o grafica uimitor de reala.”, a adaugat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.