Radio retro
Noutati

German Electronics lanseaza in Romania micro-sistemul 5 in 1 Roadstar (radio, casetofon, pick-up, CD player, MP3 player)

Radio retro

Oradea, 22 octombrie 2012 – German Electronics, unic distribuitor al produselor renumitului brand Conrad Electronic in Romania, lanseaza micro-sistemul Roadstar HIF-1899TUMPK, 5 in 1.

Creat special pentru audiofili, aparatul sfideaza vremurile, oferind intr-un singur aparat pick-up, casetofon, CD player, radio şi MP3 player. Integrate intr-o carcasa de lemn cu un look retro, cele cinci aparate ofera posibilitatea de a asculta muzica stereo indiferent pe ce suport este imprimata aceasta. Pe deasupra, sistemul ofera posibilitatea de digitalizare de pe CD, pick-up si caseta si transferarea fisierelor pe un stick USB, care poate fi conectat prin intermediul portului aferent.

Pentru a va usura mult actionarea aparatului, acesta este prevazut cu o telecomanda.

„Acest aparat este o bijuterie vintage, care va face utile toate mediile de stocare de muzica ale colectionarilor veritabili. Indiferent ca vreti sa ascultati posturi de radio care emit pe unde MW/FM, viniluri, CD-uri, casete sau MP3-uri, experienta audio pe care o ofera micro-sistemul Roadstar este una de exceptie”, declara Vasile Boitos, director general German Electronics.

Caracteristicile aparatului

Micro-sistem cu design lemn retro
Funcţie Encoding (digitalizare) de pe CD, pick-up şi caseta audio
Redare CD/MP3/FM
Port USB
Inclusiv telecomanda

Date tehnice

Greutate: 4.65 kg
Dimensiuni: (l x I x A) 315 x 220 x 207 mm
Tensiune de funcţionare: 230 V/AC
Conexiune: USB 2.0
Culoare: lemn

Aparatul se poate cumpara online aici: http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&pid=375513.