COSMOTE Smart Play 1
Noutati

COSMOTE Smart Play, un nou smartphone sub brand propiu

COSMOTE Smart Play 1

In linie cu promisiunea de a oferi clientilor cel mai bun raport calitate – pret, in acelasi timp facand comunicarea mobila disponibila pentru toti romanii, COSMOTE Romania isi imbogateste portofoliul cu un nou smartphone sub brand propriu.

Oferind acces la cele mai noi tendinte si tehnologii, COSMOTE Smart Play este telefonul perfect pentru persoanele care au nevoie de Internet mobil, aplicatii variate, noutati si jocuri intr-un singur dispozitiv, la preturi accesibile.

COSMOTE Smart Play utilizeaza Android Gingerbread si are un touchscreen TFT de 3.5 inci cu o rezolutie de 480X320 pixeli. Dispozitivul are o camera foto de 3.2 megapixeli, perfecta pentru a face fotografii in orice moment.

Telefonul mobil permite conectivitate Wi-Fi, Bluetooth si GPS. In plus, acesta are o memorie RAM de 512 MB si o capacitate de stocare de 200 MB care poate fie extinsa prin intermediul unui card micro SD pana la 32GB. COSMOTE Smart Play vine impreuna cu un card micro SD de 2GB, prin urmare, clientii COSMOTE au acces imediat la muzica preferata, oricand doresc, sau pot asculta postul de radio favorit prin Radio FM.

Mai mult, orice minut liber poate fi transformat in timp pentru divertisment de calitate cu ajutorul noului smartphone. COSMOTE Smart Play vine cu doua aplicatii preinstalate puse la dispozitie de COSMOTE, Dolce Mobile Tv si web’n’walk. Dolce Mobile TV ofera posibilitatea de a urmari programele TV preferate direct de pe noul smartphone COSMOTE, astfel ca orice calatorie poate parea mai scurta decat de obicei. Aplicatia web’n’walk ofera acces la portalul web’n’walk, cele mai noi stiri, jocuri si aplicatii fiind la un click distanta.

COSMOTE Smart Play este disponibil la pretul de 1 RON cu abonamentul COSMOTE XL. Pentru doar 18,90 euro/luna, clientii au la dispozitie 250 minute nationale/internationale, 2.000 de minute si 2.000 de SMS-uri in retea, 150 de MMS-uri in retea si 1.500 apeluri video, 2.000 de minute in reteaua fixa Romtelecom si 150 MB trafic de date. Telefonul este disponibil si la liber, la pretul de 499 RON, in reteaua de magazine COSMOTE si Germanos.