Gadgeturi,  Video

Allview Alldro 3 Speed DUO Review

Allview Alldro 3 Speed DUO

Introducere

Cu sprijinul companiei romanesti din Brasov, Allview, am testat tableta Allview Alldro 3 Speed DUO de 9.7 inch, cu display IPS, cu 16 GB Flash Memory.

Alldro 3 Speed DUO este un model care se adreseaza atat segmentului business, cat si celui de consumer find dotata cu un procesor Dual-Core de top.Cutie si accesorii

Cutia are un design frumos si prezinta profesionist datele produsului.

In cutie gasim tableta, licenta Bitdefender Mobile Security, incarcatorul, un cablu USB-mini USB, manualul utilizatorului si certificatul de garantie.

Design

Tableta este disponibila in doua variante, alb si negru si cantareste 628,5 g.

Pe partea frontala tableta dispune de un ecran IPS de 9.7 inch, care suporta o rezolutie Full HD, o camera secundara de 2MP ca si cea principala, lucru rar intalnit la majoritatea tabletelor si butonul HOME.

Pe spate tableta are o carcasa din aluminiu placut la atingere, cu irizatii gri, in partea superioara a tabletei camera secundara are 2MP la fel ca cea principala, in partea inferioara sunt amplasate doua difuzoare.

Pe laterala din dreapta gasim toate intrarile frumos aranjate: intrarea pentru Reset, conectorul mini HDMI, intrarea pentru incarcator, cea pentru microfon, slot-ul pentru un card MicroSD cu care poti extinde memoria pana la 32GB, apoi urmeaza intrarea de mini USB si ultima, intrarea standard pentru casti. Pe laterala superioara gasim butonul Power si cel pentru controlul volumului.

Pe laterala stanga gasim un buton, care iti permite sa activezi si sa dezactivezi functia de auto-rotate.

Specificatii

[table id=12 /]

Display

Ecranul foloseste tehnologia IPS, care garanteaza un unghi de vizibilitate mare de pana la 180 de grade, un contrast bun si culori clare.

Sistem de Operare

Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO vine cu sistemul de operare Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich fiind cea mai recenta versiune lansata.

Butonul de deblocare al homescreen-ului a fost customizat cu sigla Allview, iar pe langa aplicatiile care vin odata cu Ice Cream Sandwich, cei de la Allview au mai instalat suita Office Suite Viewer, Bit Defender Mobile Security ES Task Manager, ES File Explorer, Advanced Task Killer si Aply Store.

Camera

Din meniul camerei foto se poate seta dimensiunea fotografiei, pana la 5MP,  Focus care poate fi pus pe Automat sau pe Infinit, AntiBanding, timpul de expunere. Mai jos se gasesc butoanele de unde se poate comuta de pe camera foto pe video sau panorama.

Benchmark

[table id=15 /]

Plus:

• este o tableta cu ecran mare, de 9.7 inch si cu o calitate IPS HD
• are procesor Dual Core de 1,5 GHZ
• are procesor grafic Dual-Core Mali-400 TM
• are slot microSD si ii poti extinde capacitatea de stocare pana la 32 GB
• mufa de miniHDMI

Minus:

• Timpul de bootare este destul de indelungat
• Personal, butonul de blocare si deblocare a functiei auto-rotate mi s-a parut in plus, putea fi foarte bine sub forma unei simple setari din meniu, pusa la indemana, si nu un buton fizic.

Pret si disponibilitate

Allview Alldro 3 Speed DUO poate fi comandata de pe situl www.allview.ro la pretul de 1.000 lei.

Concluzie

In concluzie, este o tableta destul de reusita care pentru 1.000 de lei ofera performante destul de bune si te poti bucura de filme la o calitate foarte buna, ruland fluent, iar pentru pasionatii de jocuri tableta ruleaza foarte bine si cele mai pretentioase jocuri. Contrar preconceptiilor privind produselor fabricate in China, aceasta tableta dovedeste ca designul si conceptul celor de la Allview a fost implementat foarte bine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bzexbTVSY44[/youtube]