Lansare Philips seria 7000
Noutati

Noua gama de Smart TV-uri Philips se comercializeaza exclusiv prin eMAG

Lansare Philips seria 7000

In perioada 18-25 iulie 2012 eMAG ofera gratuit un iPAD 2 la achizitia unui televizor televizor Philips din seria 7000

Bucuresti, 18 Iulie 2012 – Philips lanseaza pe piata locala seria 7000 Smart TV LED, televizoare premium care ofera o calitate superioara a imaginii in format 2D si 3D, rezolutie full HD, acces la magazinele online de filme si continut media, precum si servicii Catch-up TV. Noile televizoare Philips integreaza tehnologia Wi-Fi si pot fi controlate prin smartphone, tableta sau tastatura.

Smart TV LED Philips din seria 7000 prezinta o interfata moderna si solutii usor de accesat de fiecare membru al familiei: Wi-Fi Smart Screen, pentru vizionarea programelor TV in orice loc al casei, Skype integrat pentru efectuarea de apeluri de voce si video pe TV si posibilitatea de a juca in split screen jocuri 2D sau 3D.

Philips seria 7000

“Romanii sunt atrasi de inovatii, de solutii care sa sa le permita sa-si petreaca timpul liber intr-un mod interactiv si placut si adopta rapid cele mai noi propuneri din zona electro IT”, a declarat Sebastian De Lazzero, Senior Marketing Specialist, TP Vision Romania si South Balkans. “Noile Smart TV LED Philips din seria 7000 sunt dispozitive inteligente, care includ tehnologii premiate EISA (European Imaging and Sound Association) pentru calitatea imaginii si a sunetului, fiind in masura sa revolutioneze modul in care consumatorii interactioneaza cu televizorul”, a mai adaugat acesta.

Noua gama Philips este capabila sa furnizeze imagini 3D. Seria 7000 foloseste tehnologia ochelarilor cu obturator activ. Toate modelele acestei serii beneficiaza de conversie din 2D in 3D, adaugand profunzime tridimensionala oricarui continut 2D in timp real. Perceptia continutului 3D variaza de la utilizator la utilizator, astfel ca Philips ofera posibilitatea personalizarii profunzimii 3D in functie de preferinte.

„Pentru eMAG a devenit o traditie sa le oferim clientilor din Romania cele mai noi tehnologii, in cel mai scurt timp posibil de la lansare, uneori chiar simultan cu cele mai mari piete internationale”, declara Lucia Ciuca, Director de Marketing eMAG Romania. „Ne bucura faptul ca putem comercializa in exclusivitate ultima generatie de televizoare de la Philips. Clientii nostri fac parte din categoria cea mai dorita de orice retailer: tineri, pasionati de electro IT, informati si dispusi sa adopte rapid cele mai noi tehnologii. Consideram ca suntem partenerii ideali pentru producatorii de top din segment, pentru exclusivitati de acest tip”, adauga Lucia Ciuca.

Noile Smart TV-uri dispun si de o aplicatie care le permite utilizatorilor sa transmita continut video, audio sau foto, de pe dispozitive compatibile, direct pe ecranul televizorului. Consumatorii au posibilitatea de a naviga pe internet, de a accesa contracost magazine video online sau de a comuta vizualizarea unui program TV pe iPAD.

Televizoarele Philips din seria 7000 beneficiaza de 800Hz Perfect Motion Rate. Aceasta permite vizionarea filmelor cu imagini care se succed rapid, pline de miscare si actiune intensa, in conditii ideale de calitate video si de claritate a imaginii.

Sistemul Ambilight Spectra, pozitionat pe doua laturi ale Smart TV-ului, este upgradat cu un halou luminos mai vizibil si ofera un spectru mai mare de nuante. Televizoarele ajusteaza automat culoarea si intensitatea haloului luminos, pentru a se completa cu imaginea de pe ecran. Ambilight dispune si de o functie de adaptare la culoarea peretelui pe care este pozitionat televizorul. Smart TV LED Philips din seria 7000 include si tehnologia Soundstage, dezvoltata in scopul de a oferi o calitate deosebita a sunetului.

Seria 7000 de Smart TV LED Philips se remarca printr-un design minimalist cu rama subtire, in spiritul celebrei expresii a arhitectului Mies Van der Rohe “less is more”.

Noile modele de televizoare se gasesc exclusiv la eMAG, cu preturi incepand de la 6399,99 RON.