Dragos Salamac
Noutati

Network One Distribution devine distribuitor BenQ in Romania

Dragos Salamac

Prin acest parteneriat Network One Distribution tinteste vanzari de 500.000 de euro pentru produsele BenQ pana la sfarsitul anului.

Bucuresti, 10 octombrie 2012 – BenQ, lider global in furnizarea de solutii de imagine si producatorul numarul unu pe piata locala de proiectoare, a incheiat parteneriat de distributie cu Network One Distribution (cunoscuta anterior sub denumirea Asesoft Distribution), lider pe piata romaneasca de distributie a produselor electro-IT. Prin acest parteneriat, Network One Distribution tinteste vanzari in valoare de 500.000 de euro pana la sfarsitul anului.

„Parteneriatul cu Network One Distribution ne ajuta sa ne consolidam pozitia de lider pe care o detinem pe segmentul proiectoarelor, asigurandu-ne accesul la cei aproximativ 2000 de reselleri activi pe care Network One Distribution ii are in portofoliul. Totodata, prin acest parteneriat, tintim o crestere a vanzarilor si pe celelalte categorii de produse, respectiv monitoare si camere foto”, a declarat Dragos Salamac, Country Head BenQ pentru Romania.

Pe piata de proiectoare, BenQ detine o cota de piata de 45,2% in prima jumatate a anului, potrivit datelor publicate de compania de analiza a pietei Futuresource Consulting.

„Ne propunem ca pana la finele anului sa vindem 1000 de proiectoare BenQ si sa sustinem astfel pozitia de lider pe care BenQ o detine din 2009. Pentru 2013, ne propunem o cota de piata de 40% din totalul proiectoarelor marca BenQ distribuite pe piata”, a declarat Razvan Ziemba, Director General Network One Distribution.

Pe segmentul monitoarelor, focusul il vor constitui modelele pentru gaming, de business si premium, segment pe care, din nou, BenQ este lider de piata cu o cota de aproximativ 30%. BenQ a lansat recent pe piata din Romania noua generatie de monitoare bazate pe tehnologia VA+LED care se evidentiaza printr-o rata inalta a contrastului nativ, de 5000:1, oferind culori de o profunzime si o claritate uimitoare, de la cele mai deschise nuante de alb pana la cele mai inchise tonuri de negru, incarcate de rafinament si claritate.