Sony HX300
Noutati

Sony lanseaza trei noi camere Cyber-shot cu Triluminos Colour – Sony HX300

Sony HX300
Sony HX300

WX300: cea mai mica si usoara1 camera din lume cu zoom optic 20x, stabilizator de imagine imbunatatit si autofocus rapid
HX300: o camera cu zoom optic 50x care poate fi manevrata ca un DSLR datorita optiunilor de control manual, cu stabilizator de imagine imbunatatit si autofocus rapid
TX30: cea mai subtire2 camera compacta din lume rezistenta la apa pana la o adancime de 10m, inghet si socuri3

Sony lanseaza trei noi modele camere compacte digitale Cyber-shot, WX300, HX300 si TX30.

Echipate cu un sistem imbunatatit de stabilizare optica a imaginii si autofocus rapid, noile WX300 si HX300 te ajuta sa surprinzi mai usor cele mai importante momente, chiar si atunci cand folosesti zoom-ul.

Sony WX300
Sony WX300

Cyber-shot WX300
Cu un design elegant, Cyber-shot WX300 este cea mai mica si usoara1 camera digitala din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x.

Fiind un partener perfect pentru o calatorie, Sony WX300 dispune de un obiectiv G de calitate superioara de la Sony, care iti permite sa suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro in-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimina efectul tremuratului mainilor pentru a obtine fotografii clare. Stabilizatorul este de doua ori mai eficace la zoom ridicat decat generatia anterioara Cyber-shot HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este imbunatatita si datorita functiei Active Mode, care asigura calitatea clipurilor video.

Surprinzi momentele cele mai speciale datorita autofocusului de 3,6 ori mai rapid la zoom maxim decat cel incorporat in modelul Cyber-shot HX20V.

Cu ajutorul conectivitatii Wi-Fi, smartphone-ul devine o telecomanda ce permite controlul camerei, lucru ideal pentru autoportrete sau fotografii de grup. Folosind aplicatia PlayMemories™, poti trimite fotografii sau inregistrari video direct pe smartphone sau pe tableta. Fotografiile sau filmele pot fi vizionate direct pe televizor sau iti poti stoca fotografiile in PC folosind aplicatia PlayMemories™ Home.

In ciuda dimensiunilor compacte, Cyber-shot WX300 este capabila sa fotografieze pana la 500 de imagini la o singura incarcare a bateriei.

Cyber-shot HX300
Cu aspectul si manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot HX300 ofera confortul unei calatorii lejere, fara grija si greutatea obiectivelor suplimentare. Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compacta – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acopera o intreaga gama de posibilitati de fotografiere, de la vacante, la calatorii in safari pana la sporturi si concerte in aer liber.

In premiera pentru un Cyber-shot, Sony HX300 este dotata cu noul stabilizator optic SteadyShot imbunatatit pentru imagini mai clare chiar si la zoom ridicat. Pozitia unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimba pentru a corecta tremuratul mainilor, facand incadrarea de doua ori mai usoara.

Autofocus-ul rapid imbunatatit focalizeaza subiectul de doua ori mai repede decat versiunea precedenta, disponibila pe modelul Cyber-shot HX200V.

Cele mai lungi sesiuni de fotografiere sunt o placere datorita body-ului de DSLR al camerei si a grip-ului ergonomic. De asemenea exista o gama completa de controale ca discul selector, buton cu functii personalizabile sau modul Memory Recall, lucruri pe care le-ai astepta de la un DSLR.

HX300 are interfata ”Multi Terminal” care permite atasarea unei game complete de accesorii.

Sony TX30
Sony TX30

Cyber-shot TX30
Perfect pentru inot, scufundari, schi sau distractie, Cyber-shot TX30 cu 5x zoom optic este cea mai subtire camera digitala compacta din lume2, rezistenta la apa pana la o adancime de 10m. Camera este chic si stylish, dar in acelasi timp rezista la praf, lovituri si la temperaturi scazute3, ajutandu-te sa surprinzi distractia in absolut orice situatie prin fotografii detaliate si videoclipuri Full HD stabile.

Modul Magnifying Glass Plus, disponibil in premiera pentru un model Cyber-shot, iti permite sa imortalizezi imagini fascinante la dimensiuni uimitoare – marite6 pana la 15x. Blitul cu LED al camerei ilumineaza scenele intunecate pentru fotografii foarte clare si detaliate.

Calitate de imagine exceptionala, accesibila oricui
Senzorul Exmor R CMOS integrat in toate cele trei noi modele Cyber-shot ofera fotografii foarte detaliate si videoclipuri Full HD cu zgomot de imagine foarte redus, chiar daca fotografiezi fara blit la asfintit sau in incaperi intunecate.

Nu trebuie sa fii expert in fotografie pentru a obtine rezultate impresionante in cele mai complicate conditii de fotografiere. Modul Automat Superior, disponibil pentru toate modelele, te ajuta sa fotografiezi in conditii de iluminare scazuta si recunoaste cand subiectul este in miscare. Setarile camerei sunt ajustate automat pentru a obtine imagini precise si clare de fiecare data – de la plaje scaldate de soare pana la incaperi slab iluminate si scene de amurg.

Functia Picture Effect te ajuta sa obtii fotografii, videoclipuri si panorame mai interesante cu ajutorul unei varietati de efecte artistice precum Toy Camera, Pop Colour, Soft High Key si Partial Colour. Totul este instant si automat, fara sa ai nevoie de aplicatii suplimentare de editare.

Portrerele prietenilor si familiei arata mai bine ca oricand cu Beauty Effect (Sony WX300 si Sony TX30), care retuseaza fotografiile automat si elimina imperfectiunile pielii, mareste ochii intredeschisi si albeste dantura.

Toate modelele beneficiaza de functia Advanced Flash, care sporeste sensibilitatea camerei si extinde eficient raza de actiune a blitului pentru a face ca subiectele indeparatate sa apara mai luminoase. Este ideal pentru fotografiile de petrecere, interior sau amurg cand blitul incorporat al camerei poate avea dificultati in a atinge subiectul.

Triluminos Colour, disponibil la toate modelele noi Cyber-shot™, ofera o paleta de culori bogate, intense si foarte realiste atunci cand vizualizezi fotografiile pe televizorul tau BRAVIA compatibil cu suport pentru Triluminos™ Display.

Ai la dispozitie o intreaga gama de accesorii potrivite pentru stilul Cyber-shot™, care cuprinde huse, pachete sport si subacvatice, carduri de memorie, baterii de rezerva si acumulatori. Poti vedea intreaga gama accesand http://www.sony.co.uk/hub/cyber-shot-digital-cameras/accessories

Noua camera Cyber-shot HX300 va fi disponibila la vanzare la finalul lunii martie, iar modele TX30 si WX300 la finalul lunii aprilie.

1 Dintre camerele digitale compacte cu zoom optic 20x sau mai mare. Bazat pe un sondaj intern Sony, incepand cu data anuntului
2 Incepand cu data anuntului. Dintre camerele digitale compacte, rezistente la apa, cu zoom optic. Bazat pe un sondaj intern Sony, incepand cu data anuntului
3 Rezistent la apa, echivalent cu IEC60529 IPX8. Camera functioneaza la o adancime a apei de 10m, timp de 60 minute.
Rezistent la praf, echivalent IEC60529 IP6X.
Rezistent la inghet si temperaturi de pana la -10 grade Celsius.
Rezistenta la socuri, conform MIL-STD 810F, metoda 516.5 din standardele de soc. Acest produs a trecut testarea, atunci cand a fost aruncat de la o inaltime de 1.5m asupra unui placaj de 5cm grosime. In functie de conditiile de utilizare si circumstante, nici o garantie nu este facuta in cazul defectiunilor cauzate de proasta utilizare sau de performantele rezistentei la apa a acestei camere.
Durata de viata a bateriei poate scadea la temperature scazute.
4 Comparatia vitezei de fotografiere la maximul puterii de zoom telephoto. Bazat pe testarea interna Sony
5 Standardul CIPA, masurare interna. Valoare aproximativa: valoarea actuala depinde de conditiile de fotografiere.
6 Rata maxima de marire, echivalent 35mm; cu zoom digital si distanta obiectiv/subiect de 1cm. Din cauza naturii zoom-ului digital, calitatea imaginii este degradata.
7 Comparat cu DSC-HX200V la un zoom optic 30x. Comparatie a numarului de miscari in % din ecranul LCD (masuratori Sony).