Samsung S4
Stiri

Samsung Galaxy S4 va fi prezentat la MWC 2013

Samsung S4

La doar 3 zile dupa lansarea iPhone 5 au inceput sa apara zvonuri ca Samsung ar pregati deja sa lanseze in februarie Galaxy S IV la Mobile World Congress 2013 din Barlceona.

Un reprezentant de la Samsung a declarat ca noul Galaxy S IV va fi prezentat in Barcelona la Mobile World Congress 2013(MWC) urmand ca imediat in luna urmatoare, deci in martie, sa fie disponibil in magazine.

Samsung Galaxy S4 se presupune ca va avea un ecran de 5 inch OLED, deci un pic mai mare fata de cel de 4.8 inch al ultimului Samsung Galaxy S III, un procesor quad-core Exynos si conectivitate 4G LTE. Iar designul telefonului va avea aceleasi margini rotunjite. Acelasi reprezentant a declarat ca Samsung nu a decis inca daca va integra acelasi display flexibil pe care la prezentat si la CES 2011.

Este de asteptat ca noul Galaxy sa fie cel mai puternic smartphone al companiei atat din punct de vedere al specificatiilor hardware cat si al inovatiilor software. Daca Samsung Galaxy S III a inregistrat in numai trei luni de la lansare vanzari de aproximativ 20 milioane de dolari, cu un plan de marketing bine pus la punct, cu un telefon mai destept si mai puternic, am putea spune ca Samsung isi pregateste terenul pentru un nou succes pe piata smartphone-urilor?

Lansarile foarte rapide, pe banda rulanta, a telefoanelor aduc inevitabil devalorizarea modelelor anterioare si cu toate astea parca ai vrea sa stii ca daca ai investit in ultimul model de smartphone sa ai totusi siguranta ca si peste un an, sau poate chiar doi, detii tot un telefon de varf. De cealalta parte ne bucuram sa aflam ca Samsung inregistreaza progrese si planuieste lansarea unor smartphone-uri din ce in ce mai avansate.

Voi cum interpretati anuntul viitoarei lansari de la Samsung ?