Allview Alldro 2 Speed DUO
Noutati

Tabletele Allview Alldro 2 Speed DUO au ajuns in magazinele din toata tara

Allview Alldro 2 Speed DUO

Brasov, 14 septembrie 2012 – Producatorul roman Allview anunta disponibilitatea tabletei Alldro 2 Speed DUO, cu procesor Dual Core, la 1,5 GHz, in magazinele partenere din toata tara.

“Alldro 2 Speed Duo li se adreseaza in primul rand clientilor care vor sa se bucure de un numar mare de aplicatii, de cele mai noi si captivante jocuri 3D, dar si de continut video si audio online de calitate. Tableta ofera performante deosebite, datorita procesorului Dual Core, care injumatateste timpul de raspuns, pentru o adevarata provocare multimedia. Ecranul HD multitouch asigura o redare uluitoare a detaliilor, oferind perceptia realitatii”, mentioneaza Lucian Peticila, General Manager Allview Romania.

Tableta cu procesor Dual Core, la o frecventa de 1,5 GHz, ruleaza sistemul de operare Android 4.0, pentru o experienta multitasking bogata in aplicatii diverse si functii avansate. Ecranul HD multitouch capacitiv de opt inch, care doteaza modelul Alldro 2 Speed DUO, asigura redarea fidela a celor mai mici detalii, iar impreuna cu difuzoarele stereo, concepute pentru un sunet de inalta fidelitate, le ofera utilizatorilor momente deosebite de relaxare atunci cand ruleaza fisiere multimedia sau cand se bucura de jocurile 3D preferate.

Tableta, care are o grosime de 10 mm, ii asigura utilizatorului o interactiune placuta si o ergonomie superioara, datorita capacului de aluminiu, care ii confera si o rigiditate sporita.

Asa cum Allview si-a obisnuit deja clientii, noua tableta beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender, liderul pietei de solutii antivirus. Varianta preinstalata este cea Premium, valabila 90 zile, cu optiune de prelungire. De asemenea, Alldro 2 Speed DUO vine cu Office Suite Viewer preinstalat, care ofera posibilitatea vizualizarii de fisiere Word, Excel si PowerPoint.

Tableta poate fi achizitionata la pretul recomandat de 849 de lei.