Stiri

Internet & Mobile World 2012 in Romania

Internet & Mobile World 2012 este cea mai ampla expo-conferinta pentru solutii digital si mobile care se adreseaza managerilor ce vor sa-si dezvolte business-ul prin prezenta online, indiferent de industria in care activeaza.
Expo-conferinta va avea loc la Romexpo, intre 19-21 septembrie 2012 si va numara peste 2700 de vizitatori business, 300 de dezvoltatori web si de aplicatii mobile, 75 de expozanti si 120 de speakeri locali si internationali. Internet & Mobile World 2012 va contribui la dezvoltarea industriei digitale si de IT, prin pozitionarea Romaniei ca hub-ul tehnologic principal al zonei central-est europene. Trei sali de conferinta vor gazdui seminarii si dezbateri in cadrul carora vor fi prezentate studii de caz, campanii, solutii inspirationale aplicate cu abordari eficiente, pentru companii.

Printre acestia mentionam reprezentanti Facebook, care si-au programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput pentru marketing manageri si membri Google Londra care vor sustine o sesiune cu insight-uri pentru reprezentantii mediului de business. O parte din agentiile digitale care activeaza la nivel mondial si-au confirmat prezenta, printre acestea numarandu-se: R/GA London – selectata agentia anului la Cannes Lions si “Mobile Agency of the Year” la OMMA New York si Dentsu – originala din Tokyo, care va fi reprezentata prin liderul agentiei de digital, Dentsu Mobius din Singapore.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie – 21 septembrie.
Mai multe detalii le puteti gasi pe http://www.imworld.ro