Hardware,  Stiri

PC-ul ce consuma cat un bec de 45W

image

Nu fiti mirati pentru ca tehnologia avanseaza zi de zi si tot ea ne pune la dispozitie, prin cei mai mari producatori de hardware IT, solutii tehnologice deosebite.

Este cazul celor de la HP care, profitand de targul tehnologic CES 2015, au lansat cel mai mic si econom PC de pana acum. Daca doriti un PC cat mai mic dar un laptop tot nu va satisface atunci aveti solutia in fata dumneavoastra, HP Pavilion Mini. Noul mini pc vine in doua variante, prima fiind dotata cu un procesor CeleroN, 2GB RAM si 32GB spatiu de stocare, iar a 2-a varianta vine cu un procesor mai puternic, 4GB RAM si 500GB capacitate de stocare. Prima varianta mini PC beneficiaza si de spatiu de stocare online gratuit timp de 2 ani pentru 200GB cu ajutorul OneDrive de la Microsoft. Deasemenea, ambele variante vin cu slot-uri usb si buton Power frontal, display port pentru conectarea unui monitor si mufa jack pentru partea audio, iar consumul este de doar 45W, un scop greu de atins dar in cazul nostru realizabil.

image

Si ca sa indulcim oferta, HP anunta ca mini PC-urile vor fi disponibile din 14 Ianuarie 2015 la doar 180$ si 320$ varianta cu procesor mai puternic.