howtoweb
Noutati

How to Web 2012: Diferentiaza-te si inoveaza!

howtoweb

How To Web continua seria evenimentelor anuale dedicate inovatiei si antreprenoriatului in tehnologie cu un nou eveniment ce va conecta antreprenori consacrati si investitori cu antreprenorii aflati la inceput de drum, in cautarea accesului la o baza de cunostinte cat mai ampla. Cea de-a patra editie How To Web – cea mai mare conferinta regionala de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Sud-Est – va avea loc in zilele de 7 si 8 noiembrie, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Conferinta How to Web 2012 este dedicata antreprenorilor si specialistilor in tehnologie interesati de inovatie si de crearea de produse, dar şi tuturor celor interesati de impactul pe care schimbarile in tehnologie il au asupra altor domenii. Participantii la How To Web 2012 vor avea acces la peste 40 de speakeri, dintre care mai mult de 30 de peste granite, printre care antreprenori de succes, oameni de business si, la fel ca la editiile anterioare, investitori si reprezentanti ai acceleratoarelor web. Conferinta se va desfaşura pe parcursul a doua zile, fiind structurata in mai multe sectiuni dedicate business-ului web, tehnologiei si problemelor specifice dezvoltarii de produse globale de catre companiile din Europa de Sud-Est.

Bogdan Iordache, CEO How to Web: “La editia din acest an ne concentram asupra inovatiei si dezvoltarii de produse web, precum si pe impactul pe care webul il are asupra afacerilor traditionale. Stim cu totii ca Romania si intreaga Europa de Sud-Est au un potential uman excelent din punct de vedere al capacitatii de dezvoltare de tehnologie. Vrem sa punem la dispozitia participantilor cat mai multe unelte si informatii necesare dezvoltarii propriilor produse pentru piata internationala. How to Web 2012 aduce impreuna dezvoltatori locali si antreprenori la inceput de drum, specialisti internationali, investitori care pot contribui cu resurse importante la dezvoltarea unei companii sau a unui produs şi, nu in ultimul rand, exemple de succes si de insucces din care putem invata”.

Dintre vorbitorii de marca ce vor participa la How To Web 2012 ii amintim pe Phil Libin, CEO Evernote, companie de tehnologie mobila a carei valoare este estimata la peste un miliard de dolari si pe Leonard Brody, presedinte al Clarity Digital, care a condus anterior startupul Onvia Canada la listarea pe bursa americana la 240 milioane de dolari si a fost nominalizat de doua ori la premiile Emmy pentru inovatie. De asemenea, vor fi prezenti specialisti cunoscuti in tehnologie precum Hans-Christian Boos (aragoAG) sau Andrei Alexandrescu (Facebook), investitori recunoscuti in startup-uri de tehnologie, precum Max Niederhofer (Accel Parners) sau Jure Mikutz (RSG Capital). Alaturi de ei, vor participa si antreprenori români de succes precum Radu Georgescu (Avangate şi Gecad), Alex Lapuşan (Zitec) sau Lucian Todea (Soft32) si investitori romani precum Irina Anghel, Andrei Pitis si Adrian Gheara.

Programul Startup Spotlight dedicat initiativelor antreprenoriale din Europa Centrala si de Sud-Est va avea loc in paralel cu conferinta How to Web. Prin acest program, cele mai inovative 32 de startup-uri din regiune vor beneficia de workshopuri dedicate, prezentari publice in timpul conferintei, sesiuni de mentorat si intalniri individuale cu reprezentanti ai acceleratoarelor si fondurilor de investitii. Startup Spotlight include si o competitie de echipe si proiecte antreprenoriale care va avea premii cash in valoare totala de 20.000 USD. Programul si competitia sunt organizate cu sprijinul companiei IXIA, care este partener principal al evenimentului.