iphone 5
Stiri

Pregatiti-va diseara pentru lansarea noului iPhone

iphone 5

Astazi in jurul orelor 20:00 ora Romaniei, Apple va lansa un produs nou in cadrul unui eveniment de la Centrul de Arte Yeba Buena din San Francisco.

Fanii Apple sunt convinsi ca este vorba de lansarea celei de a cincea generatii a iPhone-lui. Zvonul este sustinut si de invitatia pe care americanii au trimis-o presei din Statele Unite in care apare data de 12 septembrie care proiecteaza o umbra corespunzatoare cifrei 5.

Specialisti in domeniu sustin ca Apple va reseta denumirea noului telefon ce urmeaza a fi lansat, numindu-se simplu ”noul iPhone”ca in cazul noului iPad. Site-ului 9to5mac.com, sustine ca noul iPhone va avea pretul de 199 dolari pentru versiunea de 16GB, 299 dolari pentru versiunea de 32GB si 399 dolari pentru versiunea de 64GB, alături de abonamente pe o perioada de doi ani.

Astfel, noul iPhone va avea aceleasi preturi ca iPhone-urile 4S la momentul lansarii din octombrie 2011, ceea ce inseamna ca iPhone 5 va disponibil in Romania, la liber, la pretul de aproximativ 3.000 de lei. Totusi noi ne oprim aici cu speculatiile prezentate in jurul noului iPhone, reamintindu-va ca neweditionnews.ro va publica in acesta seara, toate informatiile importante despre noul iPhone sau alte produse ce ar putea fi lansate, pe masura ce ele vor fi disponibile.