Samsung Omnia M
Noutati

Samsung lanseaza noul Omnia M!

Samsung Omnia M

Samsung Electronics Co., Ltd, unul dintre liderii globali in media digitale si tehnologii convergente, a anuntat lansarea noului Samsung Omnia M (model: GT-I8350),un smartphone prevazut cu Windows Phone, ideal pentru entuziastii multitasking-ului social si ai divertismentului.

Prevazut cu functii multimedia de ultima ora si optiuni vaste de conectivitate sociala, Omnia M este un telefon destinat divertismentului continuu, sharing-ului de continut si mentinerii legaturilor cu cei din jur, in moduri dintre cele mai diverse. Are un design uimitor, performanta de 1 GHz si un display remarcabil de 4 ” Super AMOLED.

„Din ce in ce mai multi consumatori apeleaza la telefoanele personalizate in momente importante din vietilor lor. Acestia cauta telefoane care sa combine personalizarea stilului si abilitatea de a impartasi orice tip de continut pe retelele sociale aflate in continua crestere. Omnia M raspunde acestor nevoi prin intermediul performantelor si optiunilor oferite de Windows Phone si serviciile Samsung,” a precizat JK Shin, Presedinte al Diviziei IT & Comunicatii Mobile din cadrul Samsung Electronics.

Cu un design elegant, compact si minimalist, Omnia M completeaza stilul personal al utilizatorului. Dispune de o carcasa ergonomica conturata, care asigura confortul la utilizare. Display-ul Super AMOLED generos de 4.0’’ cu stralucire redusa ofera o experienta incredibila de vizualizare si permite citirea mesajelor, continutului multimedia si Web in culori captivante si clare – chiar si in conditii de luminozitate sporita – reducand semnificativ consumul bateriei.

Mentinerea legaturii cu toti cei dragi este mai simpla, mai distractiva si mai interactiva ca oricand cu Omnia M. Family Story, reteaua de familie a Samsung de tip cloud, care le permite utilizatorilor sa imparaseasca mesajele, clipurile video si fotografiile cu alte dispozitive Samsung, prin intermediul unui buletin de bord. Serviciul de comunicare al Samsung, ChatON, face posibila conexiunea cu alti utilizatori din orice alta platforma intr-o singura comunitate, oferind mesagerie instant si chat de grup – text, animatie sau imagini – in doar cateva secunde.

Omnia M ne permite sa ne jucam, sa impartasim continut si sa avem acces la divertisment multimedia. Cu Samsung AllShare pot fi redate filme, jocuri sau orice alt tip de continut de pe Omnia M direct pe televizor, oferindu-le membrilor familiei si prietenilor ocazia de a se bucura impreuna. Pentru iubitorii de muzica, Music Hub ofera functia Smart DJ care genereaza in mod automat playlist-urile potrivite starii utilizatorului. Pentru un plus de creativitate, Photo Studio permite editarea fotografiilor ce pot fi imparasite cu usurinta. Windows Live SkyDrive ofera 25 GB spatiu online pentru acces nelimitat, stocare si sharing de fotografii, clipuri video, documente Office si notite OneNote.

Pentru conectivitate sociala sporita, functia People Hub de la Windows Phone reuneste toate mesajele si contactele intr-un singur portal oferind posibilitatea de a le sincroniza cu Windows Live, Facebook, Twitter si LinkedIn. Acest lucru asigura legatura permanenta cu cei din jur. Omnia M este prevazut, de asemenea, cu functia integrata de apelare video, permitand conversatii video instante prin intermediul camerei frontale si calitatii audio superioare. Conectarea cu ceilalti nu a fost niciodata mai simpla.

Omnia M ofera si experienta Xbox. Accesul la informatiile personale de gaming din Xbox LIVE, incluzand date despre jocurile accesate recent, clasamentele Xbox LIVE, avatarul, Scorurile sau Reusitele, sunt acum posibile prin intermediul telefonului personal.


Note

Retea HSDPA 7.2 Mbps
Display 4.0” Super AMOLED
Sistem de operare Windows Phone 7.5
Camera Principala(pe spate) : 5Megapixel Auto Focus Camera cu Blitz + VGA(Video Call disponibil)
Video Video : MPEG4, H.263, H.264, WMVInregistrare/ Redare: VGA @30fps/WVGA@30fps
Audio Codec : MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio with RDS
Functii Aditionale   Family Story cloud-based family network (Descarcabila)
 Samsung ChatON – serviciu de comunicatie mobila
 People Hub- Mesagerie integrata (Email, SNS)- Contact Sync
Music and Video Hub- Smart DJ’s Auto-Generated Playlists (disponibilitatea poate varia in functie de tara)
Video call- 3G video call cu ajutorul camerei frontale
Photo Studio
All Share- Viziualizarea continutului Media de pe telefon sau Desktop pe televizor
Windows Live SkyDrive- 25GB de spatiu de stocare online
Xbox Live
Connectivitate microUSB 2.0BT 2.1, A-GPS, WiFi 802.11 b/g/n
Senzor Accelerometru, Busola digitala, Proximitate
Memorie 4GB memorie + 384MB(RAM)
Dimensiuni 121.6 x 64.1 x 10.5mm, 119 g
Baterie Baterie standard, Li-ion 1,500 mAh