Konica Minolta
Noutati

Konica Minolta achizitioneaza Charterhouse

Konica Minolta

Konica Minolta Business Solutions Europa GmbH a semnat un acord pentru achizitia Charterhouse PM Limited, lider european in servicii de productie de marketing. Cel mai probabil, achizitia se va finaliza inainte de sfarsitul anului 2012.

Achizitia Charterhouse face parte din strategia Konica Minolta de a investi in servicii de Print Management. Konica Minolta va combina Servicii de Print Management (PMS) cu Servicii de Marketing Management (MMS) precum si Servicii Optimizate de Printare (OPS) cu servicii de Consultanta a Proceselor de Business (BPC).

Acestea vor fi conectate si sustinute de Konica Minolta prin managementul relatiilor cu clientii si diverse alte solutii de management ale fluxului de lucru. Prin intermediul acestei strategii, Konica Minolta isi extinde portofoliul de servicii de printare si preia conducerea in trecerea catre digital a industriei comerciale de tipar.

Charterhouse PM Limited este o companie din Marea Britanie care ofera servicii de management si productie de marketing pentru branduri globale de pe 35 de piete europene, detine 21 birouri, printre care sediul central pentru Europa aflat la Paris si unitatea de productie digitala la Londra.

Clasat in 2012 pe locul 38 in topul Sunday Times International Track 200, Charterhouse a realizat in ultimii ani o crestere semnificativa, datorita extinderii geografice, castigarii unui numar mare de contracte in Europa si cresterii cererii pentru serviciile de multichannel marketing. Avand o experienta vasta in productia publicitara digitala, Charterhouse se afla intr-o pozitie importanta pentru a valoriza cresterea pietei de productie de marketing, piata in care clientii urmaresc atat eficienta, calitatea, cat si consecventa.

Gary Mahoney, CEO, Charterhouse: “Clientii sunt interesati de capabilitatile noastre globale iar, prin intermediul Konica Minolta, Charterhouse va deveni cu adevarat o afacere la nivel global. Datorita fortei sale in Asia si America, Konica Minolta ne ofera deschiderea si resursele financiare necesare pentru a ne continua extinderea la nivel global si pentru a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate.”

Ken Osuga, Presedinte al Konica Minolta Business Solutions Europa: “Aceasta investitie strategica va extinde in mod semnificativ capabilitatile de tipar digital si servicii de marketing management pe care le putem oferi clientilor nostri. Charterhouse are un palmares impresionant in acest domeniu, lucrand cu multe dintre cele mai mari branduri din lume. Suntem incantati sa le fim alaturi in procesul de crestere la nivel global.”

Charterhose va fi condusa de echipa de management actuala si va continua sa opereze ca Charterhouse, de la sediul central actual si prin reteaua de birouri deja existenta.