philips ifa berlin 2012
Noutati

Philips, la IFA Berlin 2012, are grija sa nu iti pierzi obiectele pretioase

philips ifa berlin 2012

Philips a prezentat la IFA Berlin 2012 noi produse electronice care schimba definitiv modul in care asculti muzica sau ai grija de lucrurile personale. Inovatiile de anul acesta sunt menite sa iti imbunatateasca viata si sa iti aduca confortul de care ai nevoie atunci când ai prea multe gadget-uri la dispozitie. Pentru ca traim intr-o lume in continua schimbare, pentru ca avem o viata aglomerata si am vrea ca totul sa fie conectat si sa ne imbunatateasca experientele, Philips te ajuta, anul acesta, sa nu iti pierzi obiectele valoroase sau sa ai grija sa nu iti fie furate, sa asculti muzica preferata de pe orice dispozitiv, fara sa faci rabat la calitatea sunetului, sa iti centralizezi apelurile telefonice si, de ce nu, sa poti sa faci orice vrei cu niste casti care sunt aproape indestructibile:
– Dispozitivul app-enabled Philips InRange are grija de portofelul, laptop-ul, cheile tale sau lucrurile de valoare
– Sistemul wireless Hi-Fi Philips Fidelio A9, premiatul EISA, reda sunetul pur de pe orice dispozitiv din casa ta, indiferent ca este Apple sau Android
– Sistemul Home Theatre 5.1 Fidelio Immersive Sound cu tehnologie 360 Sound – sunet de cinematograf, la tine acasa (sunet perfect, imagini Full HD, 3D, Smart TV Plus)
– Fidelio Limited Edition – 500 exemplare pretioase pentru adevaratii colectionari si pasionati ai sunetului
– Castile sport Philips O’Neill – aproape indestructibile
– Telefonul fix wireless Philips S10 – centralizeaza toate apelurile

Philips In Range

Philips InRange – are grija de portofelul, laptop-ul, cheile tale sau lucrurile de valoare
Pentru cei care au obiceiul de a-si pierde sau de a-si uita mereu lucrurile de valoare, precum laptop-ul sau cheile prin diverse locuri, Philips lanseaza cardul app-enabled InRange, un mic dispozitiv de doar 3,8 mm grosime, pe care il pui in portofel, in husa cheilor, in bagaje sau lânga acele lucruri pe care nu vrei sa le pierzi sau sa iti fie furate si care, prin intermediul unei aplicatii instalate pe iPhone-ul tau, te alerteaza când te-ai indepartat de ele. Cardul app-enabled Philips InRange functioneaza cu Bluetooth 4.0 si este compatibil cu iPhone 4S si iPad. Prin intermediul aplicatiei, setezi distanta pentru legatura invizibila creata intre telefonul tau si cardul InRange. Atunci când s-a depasit aceasta distanta, pentru ca ti-ai uitat portofelul sau cheile pe masa de la restaurant (sau ti-au fost furate), aplicatia te va alerta. In cazul in care ai obiceiul sa iti pui lucrurile prin anumite locuri si sa uiti unde le-ai lasat, aplicatia te va ajuta sa le gasesti, spunându-ti cât de aproape esti de ele.

Mai mult, inRange te ajuta sa iti gasesti si iPhone-ul. In cazul in care l-ai ratacit, apesi pur si simplu pe butonul din mijlocul cardului si imediat un mesaj va fi trimis pe telefon activând o alerta care, prin zgomotul emis, te va ajuta sa il gasesti.

Philips Fidelio Wireless Hi-Fi  Fidelio A9

Sistemul wireless Hi-Fi Philips Fidelio A9, premiatul EISA

Philips duce obsesia pentru sunet la urmatorul nivel, prin sistemul Fidelio A9, premiat EISA “European wireless speakers 2012-2013”, cea mai noua solutie pentru redarea wireless a sunetului de inalta definitie, de pe orice dispozitiv din casa ta. Modul in care asculti muzica se schimba odata cu tehnologia. Cu sistemul Philips Fidelio A9 ai acces la muzica stocata pe diverse dispozitive precum smartphone-uri, tablete, laptop-uri, PC-uri, Mac-uri sau de pe internet (prin servicii precum Deezer si Napster, alaturi de cele peste 30.000 de posturi radio redate prin TuneIn ), fara sa misti un deget, indiferent ca sunt sisteme Android sau Apple, iar calitatea sunetului redat este pentru adevaratii audiofili.

Sistemul reda un sunet stereo autentic, clar si profund in toata incaperea, indiferent de tipul muzicii ascultate, prin intermediul a doua boxe cu un design unic, fabricate din lemn, cu 6 traductoare. Cele doua boxe, una pasiva, celalata activa, cu un amplificator digital de clasa D si un hard-disk de retea incorporat, se conecteaza intre ele printr-un cablu cu conectori placati cu aur si wireless la retea, smartphone-ul devenind punctul de control al muzicii stocate pe orice dispozitiv din casa.

Philips Theatre 5.1 Fidelio Immersive Sound

Sistemul Home Theatre 5.1 Fidelio Immersive Sound cu tehnologie 360 Sound – sunet de cinematograf, la tine acasa
Tot pentru pasionatii de sunet, dar si pentru cei care doresc sa aduca experienta traita la cinematograf in propria casa, Philips a lansat sistemul Home Theatre 5.1 Fidelio Immersive Sound cu tehnologie 360 Sound. Fiecare parte a sistemului a fost conceputa astfel incât sa redea un sunet exceptional, oriunde te-ai afla in incapere, si sa iti creeze acea senzatie unica, pe care numai un sunet pur, care te inconjoara din toate partile, ti-o poate crea. Acest lucru este posibil prin faptul ca fiecare satelit al sistemului este dotat cu 3 drivere pozitionate inovator (unul in fata si doua spre fiecare laterala), apanaj al tehnologiei 360Sound, brevetata de Philips. Imbunatatirea adusa de Philips la acest sistem, fata de cele anterioare, consta in adaugarea celui de-al treilea driver.
Sistemul are dock pentru iPhone si iPod si include caracteristici Smart TV Plus (NetTV, SimplyShare, MyRemote), reda imagini Full HD si 3D (inclusiv prin conversia filmelor de la 2D in 3D). In plus, ai posibilitatea efectuarii apelurilor video prin Skype (prin conectarea unei camere video Skype).

Philips Fidelio Limited Edition

Fidelio Limited Edition – 500 exemplare pretioase pentru adevaratii colectionari si pasionati ai sunetului
Pentru adevaratii colectionari de piese clasice, Philips a creat editia limitata Philips Fidelio SoundSphere cu boxe de lemn. Aceasta editie cuprinde 500 de exemplare pretioase, pentru cei care inteleg cu adevarat ce inseamna un sunet autentic (cald), redat dintr-o boxa de lemn pretios. Designul premium al boxelor, formate din 72 de piese din lemn, ofera eleganta oricarei incaperi. Tehnologia SoundCurve (boxe curbate in spate) creeaza un efect acustic impresionant, sunetul radiaza in toate directiile, prin reducerea rezonantelor interne, eliminarea vibratiilor si a distorsionarii sunetului.

Philips O'Neill The CRASH

Casti O’Neill “THE CRASH” – aproape indestructibile
Dupa doi ani de parteneriat de succes, Philips si O’Neill anunta oficial cele mai rezistente casti sport create impreuna: “THE CRASH”. Aceste casti suporta orice greutate sau presiune, fiind practic aproape indestructibile. La testele de anduranta, THE CRASH au suportat o greutate de 1500 kg. Indiferent la ce le supui, acestea rezista. Mai mult, sunetul oferit are aceeasi calitate rezultata din obsesia pentru sunet a Philips, iar materialele din care sunt fabricate castile ofera confort pentru purtarea lor indelungata si in conditii extreme.

Philips S10 wireless

Telefonul fix wireless Philips S10 – centralizeaza toate apelurile
Traim intr-o lume in continua schimbare, cu noi dispozitive care vin sa ne imbunatateasca viata, dar care sunt intr-o oarecare masura greu de gestionat daca sunt prea multe. De exemplu, cand esti acasa, este destul de greu sa gestionezi apelurile atât de pe smartphone-ul tau, cât si de pe telefonul fix. Ai doua agende, deci contactele nu sunt centralizate, poate smartphone-ul are bateria descarcata, nu ai semnal foarte bun in interior, poate l-ai lasat in alta camera si nu il auzi, sau pur si simplu ai un abonament mai eficient la telefonul fix si ai prefera sa efectuezi de acolo apelurile. Indiferent de situatie, Philips vine cu o solutie care iti simplifica operarea apelurilor telefonice in interiorul casei: telefonul fix, fara fir, cu tehnologie MobileLink Philips S10, perfect pentru posesorii de smartphone-uri.

Folosind tehnologia MobileLink poti conecta, prin antena Bluetooth a Philips S10, doua smartphone-uri. Toate apelurile vor fi primite atat pe telefonul mobil, cit si pe cel fix (cu o raza de acoperire de 50m fata de baza). Cand smartphone-ul are bateria descarcata, il poti pune la incarcat in unitatea de baza a Philips S10 si, cu ajutorul sincronizarii contactelor, efectuezi apelurile simplu si rapid. Pentru a-ti pastra intimitatea, poti seta telefonul fix astfel incât contactele tale sa fie vizibile numai atunci când esti acasa. Mai mult, pentru ca nimeni altcineva sa nu iti asculte convorbirile, ai optiunea de a bloca receptorul mobil. Philips S10 are un design elegant si beneficiaza de numeroase functii. Iti poti personaliza profilul, poti bloca apelurile anonime sau anumite numere de telefon.