philips ifa 2012
Noutati

Noi televizoare Philips la IFA Berlin

philips ifa 2012

TP Vision a prezentat, la targul de electronice si electrocasnice IFA Berlin 2012, noile serii de televizoare Philips, 9000 si 6900. Seria 9000 beneficiaza de noua tehnologie Micro Dimming Premium, iluminarea de fundal a ecranului este Full LED, fiind asigurata de 224 de segmente de LED-uri, controlate individual. Televizoarele Seriei Philips 6900 sunt slim, fara rama si fara compromisuri in ceea ce priveste tehnologiile.

Seria Philips 9000

Noua serie Philips 9000

Noua serie Philips 9000 de televizoare Smart TV include doua modele cu diagonale 117 cm (46’’) si 152 cm (60’’). Echipate cu procesorul de imagine Philips Perfect Pixel HD, atat modelul 46PFL9707 cat si 60PFL9607 ofera cea mai buna calitate a imaginii, inclusiv Micro Dimming Premium pentru contrast si culori vii, Flicker Free 3D pentru o experienta Full HD 3D fara scintilatii si PMR 1200Hz pentru o claritate excelenta in miscare. Modelul Philips 46PFL9707, castigator al premiului EISA, dispune si de o versiune imbunatatita a Moth Eye Filter, o tehnologie unica, inspirata din natura. Modelul Philips 46PFL9707 a fost ales de catre juriul EISA drept „Televizorul European LCD 2012-2013”.

• Micro Dimming Premium si Bright Pro, tehnologiile de care dispun modelele din seria 9000, ofera imagini cu contrast excelent, claritate si culori vii. Ecranul cu lumina de fundal cu LED-uri este impartit in sute de segmente, care pot fi controlate individual. In cazul zonelor care redau scene intunecate, iluminarea LED de fundal poate fi redusa la minim, in timp ce Bright Pro asigura o intensificare a luminozitatii pentru sectiunile cu scene luminoase.
• Flicker Free 3D Max pentru o experienta Full HD 3D – ochelarii activi Philips au acum o frecventa de 72/75Hz, eliminand scintilatiile.

Seria Philips 6900

Noua serie Philips 6900 de televizoare Smart TV se evidentiaza prin designul minimalist, fara rama*, perfect pentru incaperile mobilate modern. Ecranul este prins intr-un cadru de aluminiu de numai 1,2mm. In ciuda designului slim, din punct de vedere tehnologii nu exista compromisuri. Seria are doua modele, de 107cm (42”) si 119cm (47”), Full HD, cu tehnologie Easy 3D incorporata si capacitati Smart TV (catch-up TV, acces la magazinele video, navigare pe internet, aplicatii, inregistrarea programelor pe USB, control cu smartphone sau tableta), claritate excelenta in miscare si tehnologie Micro Dimming (LED).

Desi modelele Seriei Philips 6900 au o grosime de doar 3,5 cm, au incorporata tehnologia Ambilight pe lateralele ecranului (proiecteaza pe peretele din spatele televizorului o lumina ambientala in culorile imaginilor de pe ecran, dand impresia ca imaginile ies din ecran si se continua pe perete in mod miraculos). *Modelele Seriei 6900 nu au rama, insa ecranul arata o zona inactiva atunci cand televiorul se afla in functiune

Smart TV

Televizoarele Philips ofera functii Smart TV, prin cei 4 piloni principali Net TV, Program, Control, SimplyShare. Ai acces la intreg continutul online, beneficiezi de aplicatii Smart, poti sa inregistezi emisiunile sau programele preferate si sa le vizionezi ulterior, controlezi televizorul cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei. Pentru a simplifica experienta utilizatorului, interfata are functie de cautare, permitand utilizatorului sa gaseasca rapid emisiunea, filmul sau aplicatia. Incepand cu Seria 7000, televizoarele Philips au telecomanda cu tastatura Qwerty incorporata.

Philips 55PFL6007

Grija pentru mediul inconjurator

TP Vision, din atentia pe care o ofera mediului inconjurator, si-a fixat ca obiectiv sa ofere produse si servicii sustenabile, dar la fel de bune la capitolul performante tehnologice. Prin urmare, depune permanent eforturi pentru a scadea amprenta de carbon a televizoarelor pe care le produce. TP Vision a reusit sa reduca emisiile de carbon cu 60.000 de tone pe an, prin imbunatatirea controlului panoului de iluminare, consumului eficient de energie electrica si reducerea consumului in standby. Prin televizorul Philips 55PFL6007, premiat EISA ca “Televizorul european eco 2012-2013”, TP Vision a creat un televizor cu functii avansate, inclusiv Ambilight, imagini 2D si 3D, si o calitate excelenta a imaginii, potrivind perfect performanta si pretul.