Noutati

Logitech G noua gama de dispozitive dedicata gaming-ului

Logitech-G19s

NEWARK, Calif – 20 martie 2013 – Logitech lanseaza noua gama G ce evidentiaza o noua abordare in lumea PC gaming-ului. Noua gama include sase mousi si tastaturi reconcepute si doua noi seturi de casti.

“Odata cu noua gama Logitech G, gamerii vor observa ca in spatele noilor dispozitive se afla o pasiune mare pentru stiinta” a precizat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei Logitech gaming. “Asa cum gamerii sunt obligati sa treaca nivele de joc, inginerii nostri sunt obligati sa testeze teorii stiintifice. De aproape 20 de ani, ne-am aflat intr-o cursa continua de a dezvolta cele mai performante produse si credem ca suntem foarte buni la acest capitol. Cu Logitech G vom continua sa impingem limita vitezei, a preciziei, a fiabilitatii, chiar si a intuitiei. O facem pentru ca gamerii se asteapta ca noi sa fim cat mai aventurosi. Fiecare alegere de design si decizie legata de inginerie servesc la un singur scop, acela de a-i ajuta pe gameri sa traiasca cea mai buna experienta.”

Folosind tehnologia infrarosu, Logitech a analizat interactiunea intre mana si dispozitiv in timpul gameplay-ului. Ca rezultat, gamerii vor vedea mai multe imbunatatiri la noile dispozitive din gama G.

Pentru a imbunatati durabilitatea si confortul in timpul jocului, au fost adaugate materiale avansate zonelor importante de pe dispozitive, descoperite datorita testului. Pentru zone de contact primare, Logitech a adaugat invelisuri rezistente la urmele lasate de degete, in timp ce zonele de repaus pentru palma dispun de un invelis hidrofobic ce ajuta manile sa nu devina lipicioase. In functie de model, mousii dispun de un grip moale sau solid, pentru confort sau control sporit. Cele doua tastaturi dispun de un invelis UV dublu pe taste pentru o durabilitate mai mare.

In plus, Logitech G100s Optical Gaming Mouse si G400s Optical Gaming Mouse dispun de tehnologia sensor exclusiva Delta Zero. Optimizat pentru un control extrem de precis al cursorului, noua tehnologie raspunde prompt la miscarile mainilor. In plus, noii mousi Logitech G dispun de picioare din polytetrafluoroethylene (PTFE) cu frecare minima, ce face ca miscarile cursorului sa fie line si acuratetea imbunatatita.

Line-up include:

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse este un mouse de gaming wireless cu un report rate la nivelul unui mouse de gaming cu fir. De altfel, mentine un report rate constant, fie prin conexiunea wireless 2.4 GHz sau conectat prin USB, cu o viteza de pana la opt ori mai mare decat la un mouse USB standard. Daca joci sesiuni lungi, o poti face in continuare in timp ce mouse-ul se incarca simultan, trecand pe o conexiune data-over-cable cu ajutorul unui cablu Micro-USB. Mouse-ul dispune de un invelis hidrofobic durabil in zona palmei ce o ajuta sa nu se lipeasca de mouse iar un grip solid pe laturi asigura un control ferm. Cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS), iti poti creste maestria din joc prin 13 taste de control programabile care te lasa sa programezi actiuni particulare, macro-uri complexe cu apasari de taste multiple, delay-uri repetitive si definite in functie de jucator. Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse va fi disponibil la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse

Pentru gamerii ce joaca FPS, Logitech G500s Laser Gaming Mouse dispune de un gaming grade laser pentru control precis al cursorului pe o varietate de suprafete si o rotita de scroll ultra-rapida dual-mode. G500s dispune de un invelis hidrofobic durabil care-ti fereste palma de a deveni lipicioasa si un grip solid pentru ca mana sa ramana ferma. Mouse-ul are o greutate personalizabila de aproape 27 grame si posibilitate de ajustare a centrului de gravitate, ceea ce inseamna ca-l poti acorda dupa stilul de joc preferat. Poti shimba rezolutia senzorului de la la 200 DPI la 8200 DPI folosind butoanele ce stau aproape de degetul aratator. Mouse-ul dispune de 10 taste de control programabile.. Software-ul optional LGS poate fi folosit pentru a redistribui comenzi de joc sau macro-uri multi comanda. Logitech G500s Laser Gaming Mouse va fi disponibil la un pret recomandat de 69,99 Euro.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Logitech G400s Optical Gaming Mouse rescrie standardele stabilite de Logitech MX518 Optical Gaming Mouse si Logitech Optical Gaming Mouse G400. Acest mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS si include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Mouse-ul dispune de un invelis hidrofob ce ajuta mainile sa nu devina lipicioase. Cu ajutorul LGS, poti personaliza cele opt butoane programabile, iar mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice ce au o durata de viata evaluata la 20 de milioane de apasari. Butoanele programabile iti permit, printre multe altele, sa schimbi intre nenumarate setari DPI pentru a selecta rapid optiuni pe ecran sau sa scanezi harta jocului. Logitech G400s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un pret recomandat de 59,99 Euro.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este usor de folosit si dezvoltat special pentru jocurile tale preferate RTS si MOBA. Dezvoltat pentru a duce mai departe mostenirea puternica a modelelor Logitech G1 Mouse si Logitech Gaming Mouse G100, G100s dispune de butoane gandite pentru sesiuni indelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero confera acuratete pentru orice nivel de viteza a mainii. Fie ca folosesti o prindere de tip claw grip fie una conventionala, cu maini mari sau mici, forma de trapez invers ambidextra a mouse-ului incurajeaza o prindere ferma pe durata multor ore de gaming. Logitech G100s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un pret de 39,99 Euro.

Logitech G19s Gaming Keyboard

Logitech G19s Gaming Keyboard ofera un flux constant de informatii importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil. Avand la dispozitie iluminare color customizabila, poti alege din 16 milioane de nuante si poti desemna o culoare specifica fiecarui profil si mod de profiluri in acelasi joc. Tastatura dispune de asemenea de materiale avansate durabile, pentru confort. Un invelis hidrofob ce acopera marginea pe care se odihneste palma face ca mana sa nu devina lipicoasa, in timp ce invelisul dublu UV ofera tastelor mai multa rezistenta in timp. Cu ajutorul LGS, poti configura 12 taste G programabile cu pana la 36 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite cu trei macro-uri pe tasta. Doua porturi High-Speed USB 2.0 iti permit transfer de date de la si catre alte dispozitive, precum MP3 player sau driver flash, in timp ce poti incarca dispozitive cu baterii. Tastatura include de asemenea anti-ghosting pentru 26 de taste asa ca poti realiza actiuni complexe fara interferente. Logitech G19s Gaming Keyboard va fi disponibil la un pret recomandat de 199,99 Euro.

Logitech G510s Gaming Keyboard

Pentru a realiza actiuni complexe intr-un mod cat mai simplu, Logitech G510s Gaming Keyboard ofera 18 taste G programabile, care iti permit sa configurezi pana la 54 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tasta. Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel pe care poti urmari informatii in timp real in joc, informatii de sistem, poti comunica prin VoIP si nu in ultimul rand, poti dezvolta sau adauga aplicatii care sa functioneze cu GamePanel. Logitech G510s Gaming Keyboard va avea un pret recomandat de 119,99 Euro.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset

Asemanator lui Logitech G35 Surround Sound Headset si Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset este sustinut de tehnologia Dolby Headphone ce creaza un camp sonor de 360 de grade care iti ofera avantajul de a auzi ceea ce nu poti vedea in joc, de la pasi pana la sirene. Datorita sunetului surround Dolby Headphone 7.1, vei primi informatii sonore provenite de la sapte canale si de la un canal Low Frequency Effects. Setul de casti ofera pad-uri lavabile pentru ureche ce se aseaza confortabil pe durata orelor de gaming. Cand doresti sa fi auzit, microfonul ce reduce zgomotul de fundal poate fi ajustat pentru a surpinde doar vocea ta. Atunci cand microfonul nu este folosit, il poti impacheta si inlatura. Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset va fi disponibil la un pret de 79,99 Euro.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset

Logitech G230 Stereo Gaming Headset ofera sunet stereo de calitate folosind drivere de 40mm din neodim ce te ajuta sa ramai concentrat la joc pana la final. Si pentru ca gaming-ul maraton implica multa dedicatie si efort, noul set de casti ofera bureti de ureche imbracati intr-un material lavabil ce ofera confort si dupa ore lungi de gaming. Logitech G230 Stereo Gaming Headset va avea un pret recomandat de 59,99 Euro.

Disponibilitate

Noile dispozitive Logitech vor fi disponibile in Europa incepand cu luna mai.

Poze noua gama Logitech G

Despre Logitech

Logitech este lider mondial in dezvoltarea de periferice ce inlesnesc conectarea oamenilor la experientele digitale pe care si le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware si software a Logitech permite si imbunatateste navigatia digitala, divertismentul muzical si video, gaming-ul, comunicarea in retele sociale, comunicarea audio si video prin Internet, securitatea video si controlul sistemelor de home entertainment. Infiintata in 1981, Logitech International este o companie elvetiana listata la SIX Swiss Exchange (LOGN) si la Nasdaq Global Select Market (LOGI).