Noutati

Grand Gaming Series e competiţia cu premii de peste 11.000 de euro

C9-un-1280

TP-LINK va asigura soluția de rețea pentru competițiile de gaming profesionist Grand Gaming Series, organizat în parteneriat cu ESL România şi Grand Cinema & More.

Grand Gaming Series va reuni cei mai buni gameri români de League of Legends, HearthStone și FIFA15, într-un format special, care îmbină competițiile online (pe platforma ESL – www.esl.gg/grandgaming), cu evenimentele offline, din Grand Cinema & More şi Grand Combo. Premiile totale pentru toate competițiile din cadrul primului sezon Grand Gaming Series se ridică la 8.500 EURO cash, adăugându-se aici produsele hardware oferite câștigătorilor de peste 3.000 EURO. Primul eveniment de calificare offline va avea loc pe 27 martie, unde cele mai bune patru echipe din etapele de calificare se vor întrece pentru două locuri în marea finală, ce va avea loc pe 22 mai. Pe lângă infrastructura necesară competiţiilor, TP-LINK va oferi rețeaua de Internet wireless și pentru zonele dedicate organizatorilor și partenerilor, folosind routerele wireless dual band Archer C9, Archer C8 şi Archer C5.

TP-LINK Grand Gaming Series - TP-LINK Official Partner

„Suntem încântaţi să extindem implicarea noastră în fenomenul de gaming profesionist din România, sub forma noului parteneriat încheiat cu ESL România”, a declarat Hermes Song directorul general al TP-LINK România. „Ca parteneri tehnici oficiali ai Grand Gaming Series demonstrăm din nou angajamentul nostru faţă de gameri, de a oferi produse special construite să răspundă la nevoile lor specifice.”

La standul TP-LINK din cadrul Grand Gaming Series, una dintre cele mai importante competiţii de gaming profesionist din această primăvară, vor fi expuse routerele care se adresează în mod special publicului jucător.

Archer C9 – pentru cei mai pretențioși jucători
TP-LINK Archer C9 este echipat cu următoarea generație a standardului Wi-Fi, 802.11ac, oferind o viteză totală de transfer de până la 1.9Gbps. Cu 1.3Gbps în frecvența liberă de 5GHz, și 600Mbps folosind două chip-uri wireless pentru o performanță mărită în frecvența de 2.4GHz, este soluţia ideală pentru cei mai pretenţioşi jucători aflaţi în căutarea unui router fără compromisuri. Ultra rapidul procesor dual-core de 1GHz asigură viteze de acces şi stabilitate sporite atât în cazul dispozitivelor conectate prin Wi-Fi, cât şi a celor conectate prin LAN sau USB. Extraordinarele conexiuni Gigabit oferă viteze de acces superioare şi stabilitate, transformând Archer C9 în cel mai bun router TP-LINK destinat gamerilor. Astfel, Archer C9 oferă viteze de acces superioare tuturor dispozitivelor din casă, oferind posibilitatea folosirii simultane a desktop-ului pentru o partidă de League of Legends, a laptopului pentru streaming, a tabletei pentru o bătălie în Hearthstone şi a smartphoneului pentru urmărirea clasamentului din jocul preferat.
Porturile USB 3.0 sunt de 10x mai rapide decât tradiționalul USB 2.0 şi facilitează partajarea fără complicaţii a filmelor şi altor tipuri de fişiere între dispozitive.
Datorită amplificatoarelor de semnal de mare putere, a celor trei antene externe şi a tehnologiei „beam-forming”, noul router garantează viteze Wi-Fi îmbunătățite şi o rază de acoperire extinsă, fiind alegerea ideală pentru aplicațiile consumatoare de bandă, cum ar fi streaming-ul video HD și jocurile online.

Archer C8 – gaming şi streaming
TP-LINK Archer C8 oferă suport pentru standardul Wi-Fi 802.11ac, având viteze de transfer a datelor de până la 1,75 Gbps. Cei 1.3Gbps în banda de frecvență liberă de 5GHz și 450Mbps în banda de frecvență de 2,4GHz îl fac ideal pentru orice pasionat al jocurilor online. Datorită tehnologiei Wi-Fi îmbunătățite, raza de acoperire este extinsă, astfel Archer C8 este companionul ideal pentru cei care fac stream în timp ce joacă cele mai populare jocuri. Procesorul dual-core de 800MHz încorporat în dispozitiv asigură performanțe îmbunătățite și stabilitate reţelei Wi-Fi, respectiv reţelei Ethernet, gestionând în mod eficient şi dispozitivele conectate la router prin cele două porturi USB. Portul USB 3.0 încorporat oferă o viteză de acces de până la 10x mai rapidă comparativ cu portul USB 2.0, fiind ideal pentru conectarea de dispozitive de stocare precum HDD-urile externe şi accesarea de la distanţă a materialelor stocate pe acestea. La fel ca toate routerele TP-LINK care oferă suport pentru tehnologia 802.11ac şi Archer C8 beneficiază de avantajele tehnologiei „beam-forming, care oferă o acoperire stabilă în întregul apartament.

Archer C5 – pentru sesiune online fără lag
Datorită tehnologiei Wi-Fi – 802.11ac, Archer C5 este de 3 ori mai rapid decât vitezele wireless oferite de standardul N și oferă un transfer de date combinat de până la 1,2Gbps. Archer C5 este alegerea ideală pentru orice jucător care vrea să-şi descarce fără întârzieri cele mai noi update-uri şi care vrea să se bucure de cele mai populare shootere online, MOBA-uri sau MMORPG-uri fără lag. Archer C5 lucrează simultan în ambele benzi de frecvență (2,4GHz și 5GHz), asigurând astfel performanțe wireless uimitoare. Cele două frecvențe simultane oferă flexibilitatea a două rețele dedicate: aplicațiile simple, cum ar fi navigarea pe Internet, trimiterea de mesaje pe chat sau urmărirea de stream-uri pot folosi banda de frecvență de 2,4GHz, în timp ce aplicațiile care necesită bandă mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi banda de frecvență de 5GHz. Aceste acţiuni pot fi desfăşurate în același timp, fără să apară întârzieri (lag). Cu 3 antene externe detașabile de 5dBi dedicate benzi de frecvență de 5GHz și 3 antene interne dedicate benzi de frecvență de 2,4GHz, combinate cu tehnologia de înalta calitate a antenelor, router-ul oferă o acoperire extinsă a semnalului wireless. Echipat cu un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit, vitezele pe fir asigurate de Archer C5 pot să fie chiar şi de 10x mai rapide decât conexiunile în standardul Fast Ethernet. Astfel, Archer C5 este ideal pentru construirea unei reţele de gaming stabile, cu conexiuni ultra rapide pe fir şi fără lag pe wireless.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vizitaţi pagina: http://play.eslgaming.com/romania/grand-gaming-series