Huawei Ascend G600
Noutati

HUAWEI Ascend G 600, pentru mai mult divertisment

Huawei Ascend G600

Berlin, Germania, 3 septembrie 2012 – HUAWEI lanseaza in cadrul IFA 2012 smartphone-ul Ascend G600.Procesorul dual-core puternic, bateria cu durata lunga de viata si tehnologia audio DTS integrata garanteaza divertisment de calitate oricand si oriunde.

Dotat cu Android 4.0 si cu un procesor dual-core de 1.2 GHz cu 768 MB RAM si 4 GB ROM, noul smartphone subtire (dimensiuni 134 x 67.5 x 10.5 mm) permite navigarea usoara pe internet, rularea jocurilor si vizionarea videoclipilor fara probleme.

Ecranul de 11.43 cm (4.5 inch) are o rezolutie qHD pentru vizionarea clara, la rezolutie inalta, a fotografiilor facute cu ajutorul camerei de 8 MP, in timp ce sticla Corning Gorilla asigura protectie impotriva zgarieturilor. Bateria de 2000 mAh cu durata lunga de viata, impreuna cu functia HUAWEI pentru economisirea energiei, introdusa prima data la HUAWEI Honour, garanteaza utilizarea indelungata fara reincarcare constanta: pana la 380 de ore in standby si sase ore timp de vorbire cu o singura incarcare constituie cu siguranta un record!

„Ascend G 600 furnizeaza performanta de clasa inalta”, a declarat Lars-Christian Weisswange, Vice Presedinte HUAWEI Technologies, Device Europa de Vest. „Fanii divertismentului mobil vor iubi HUAWEI G 600 pentru rezistenta, versatilitate si ecranul sau larg!”.

Mai mult, camera din fata este proiectata pentru video telefonie la rezolutie inalta prin Skype sau tehnologia VoIP. Cele doua boxe integrate, cu tehnologie DTS pentru o redare audio fidela, produc sunete incredibile. HUAWEI Ascend G 600 are de asemenea un chip NFC integrat, care in viitor va permite utilizatorilor sa faca plati prin intermediul smartphone-ului lor, la terminale NFC.

HUAWEI Ascend G 600 va fi disponibil in Romania din ianuarie 2013.