Huawei G330
Noutati

Putere la pret mic: HUAWEI Ascend G 330

Huawei G330

Berlin, Germania, 3 septembrie 2012 – HUAWEI prezinta noul sau smartphone premium la un pret atractiv. HUAWEI Ascend G 330 este cel mai recent model intrat in familia HUAWEI Ascend G, combinand aspectul subtire cu un procesor dual-core de 1.0 GHz care ii mareste perfomantele la maximum.

HUAWEI Ascend G 330 ofera insa mai mult decat un look stilat si un procesor puternic. Noul telefon incorporeaza de asemenea un ecran WVGA TFT de 10.16 cm (4 inch) avand sistemul de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Fotografiile si clipurile vide la o rezolutie inalta, realizate cu camera de 5 megapixeli, pozitionata in spatele telefonului, pot fi publicate direct pe Web folosind EDGE/UMTS/HSPA la o viteza de pana la 5.76Mbps, in timp ce camera din fata este utila pentru videotelefonie prin Skype sau tehnologia VoIP.

Bateria litium-ion de 1500 mAh ofera destula putere pentru sesiuni prelungide de chat, convorbiri sau navigare pe internet. Procesorul dual-core de performanta inalta de 1.0 GHz cu 512 MB RAM/4 GB ROM si ecranul care reda imagini la o calitate incredibila garanteaza divertisment mobil oriunde v-ati afla.

„Obiectivul nostru principal este sa furnizam fiecarui utilizator smartphone-ul perfect– fara a face un compromis in ceea ce priveste caracteristicile si functiile”, explica Lars-Christian Weisswange, Vice Presedinte HUAWEI Technologies, Device Europa de Vest. „Ascend G 330 este dovada ca nu este obligatoriu ca divertismentul mobil sa coste o avere”.

Alte functii precum Bluetooth® 2.1, GPS si Wifi completeaza gama larga de caracteristici atractive. HUAWEI Ascend G 303 este potrivit in mod special pentru utilizatorii care isi doresc viteza, eleganta si un design subtire (122.5 x 62.6 x 11.2 mm).

In Romania, Huawei Ascend G 330 va fi disponibil incepand cu luna decembrie 2012, in versiunea de culoare negru mat.